Setari Cookie-uri

Tamara Ioana Roman: In fiecare spectacol se pot naste mici revelatii si momente magice

Desi se afla la inceput de drum , Roman Tamara Ioana este o tanara actrita care se poate mandri deja cu o experienta impresionanta in dublaje si actorie.

Desi se afla la inceput de drum , Tamara Ioana Roman este o tanara actrita care se poate mandri deja cu o experienta impresionanta in dublaje si actorie. Cu o atitudine deschisa, joviala, a acceptat sa ne vorbeasca intr-un interviu, despre proiectele ei de viitor si colaborare cu Disney Channel:

1. Cine te-a incurajat spre actorie si ce anume te-a cucerit atat de mult incat sa alegi aceasta meserie?

Inca din copilarie mi-am dorit sa fac aceasta meserie, asa ca nu am stat foarte mult pe ganduri si lucrurile au decurs firesc. Eram foarte curioasa sa vad ce se petrece dupa cortina sau ce simt actorii cand sunt pe scena si cum se pot transpune in pielea atator personaje. Astfel incat in liceu am urmat niste cursuri de actorie si apoi, inainte sa dau admiterea la facultate am intalnit un om si un actor minunat , pe nume Victor Moldovan, care astazi din pacate nu mai este printre noi. Dansul si ulterior profesorii mei de clasa domnul Tomi Cristin si doamna Magda Catone m-au incurajat si m-au ajutat sa-mi confirm faptul ca acesta este drumul meu si trebuie sa mi-l asum si sa-l urmez indiferent de cate greutati ar impune acesta.

2. Ce parere ai despre industria cinematografica din Romania?

Cred ca industria cinematografica din Romania este in plina ascensiune si am speranta ca se vor intampla lucruri din ce in ce mai bune. De asemenea am incredere si in tinerii care au terminat sau inca sunt studenti la regie de film si cu care am avut ocazia sa lucrez in timpul facultatii si dupa aceea. Am intalnit oameni cu idei foarte bune si cu viziuni interesante care pastreaza in mesajul pe care vor sa-l transmita acea doza de profunzime fara de care un film nu te poate atinge. Lucrand unii cu altii si crescand impreuna in meseria pe care ne-am ales-o, cred ca putem face lucruri frumoase.

3. Cum decurge o zi obisnuita din viata ta?

Nicio zi nu seamana cu cealalta si imi place sa-mi exploatez timpul la maximum. O zi obisnuita incepe cu o cafea si o muzica buna, se continua cu repetitii si de multe ori inregistrari la studio, un film bun sau un spectacol privite de fiecare data cu placere. Spre seara o intalnire cu prietenii putini dar semnificativi care aduc un plus vietii mele prin discutiile si singuranta pe care mi le ofera. Pe langa alte pasiuni imi place sa desenez in carbune sau sa ma joc cu acuarelele pe panza, asa ca o seara de desen imi aduce relaxarea si linistea care ma incarca pentru o noua zi .
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Septembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.