Setari Cookie-uri

Tamara Ioana Roman: In fiecare spectacol se pot naste mici revelatii si momente magice

Desi se afla la inceput de drum , Roman Tamara Ioana este o tanara actrita care se poate mandri deja cu o experienta impresionanta in dublaje si actorie.

4. Cum a inceput colaborarea ta cu Disney Channel?

Am dat o proba pentru una din zanele din desenul animat Tinkerbell si desi nu ma asteptam , vocea mea a fost potrivita si astfel am luat proba. Apoi au urmat alte castinguri si cu putin noroc am avut sansa sa dau viata prin glas unor personaje foarte simpatice si uneori extreme de diferite. Spre exemplu, in cele doua filme Camp Rock am interpretat doua roluri opuse. In primul film Camp Rock am dublat vocea lui Tess. A fost foarte interesant pentru ca Tess este un personaj total diferit de Mitchie. In film au loc multe conflicte intre aceste doua personaje iar eu ma bucur ca am avut posibilitatea sa dublez atat personajul negativ, in primul film Camp Rock, cat si pe cel pozitiv in Camp Rock 2, adica pe Mitchie. Dar nu vreau sa dezvalui mai mult, va invit sa va bucurati de premiera filmului la Disney Channel pe 18 septembrie, la 10:30.

5. Cand dublezi vocea unui personaj, iti este mai usor sa improvizezi?

Imi place sa improvizez dar nu a fost cazul decat de foarte putine ori pentru ca textele sunt de obicei bine traduse. Singurele momente cand improvizez sunt atunci cand cuvintele in romana sunt prea scurte sau prea lungi pentru cat vorbeste personajul si atunci cu mare drag schimb textul si ma joc. Improvizatia mai tine si de cat de mult ma regasesc in personajul pe care il interpretez. De exemplu, in cazul lui Mitchie, personajul principal din Camp Rock 2, a fost foarte usor sa ma joc cu textul, cu timbrul vocii. Am ajuns sa o cunosc foarte bine si mi-a placut faptul ca este un personaj curat, simplu si innocent, dar cu o personalitate puternica. Chiar asteptam cu nerabdare sa vad cum evolueaza actiunea si cum isi urmeaza ambitia si dorinta de a se autodepasi.

6. Care sunt actorii tai preferati si de ce?

Sunt multi actori pe care ii admir si de la care invat uneori doar privindu-i. Printre ei se afla Olga Tudorache care ma uimeste de fiecare data cu naturaletea si cu forta de care da dovada pe scena , Razvan Vasilescu, Radu Beligan , Marius Manole si multi altii care ma emotioneaza de fiecare data cand merg la un spectacol de teatru.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Septembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.