Setari Cookie-uri

The Tourist - Turistul

In filmul Turistul, Johnny Depp interpreteaza rolul unui turist american al carui flirt cu o necunoscuta va conduce la o intreaga cavalcada de intrigi si pericole, plus o poveste de dragoste

JOHNNY DEPP
ANGELINA JOLIE
TURISTUL

Premiera : 07 ianuarie 2011

Bucuresti: Hollywood Multiplex, Movieplex Plaza, Cinema Pro, CinemaCity Cotroceni si Sun Plaza, Cinema Patria, Light Cinema
CinemaCity in : Arad, Bacau, Baia Mare, Cluj, Iasi, Pitesti, Timisoara
Cluj: Odeon Cineplex
Constanta: Citiplex
Oradea: Lotus
Slatina: Centrul Cultural Eugen Ionescu
DISTRIBUIT DE INTERCOMFILM DISTIBUTION S.R.L.
www.intercomfilm.ro

3 NOMINALIZARI LA PREMIILE „GLOBUL DE AUR”
*CEL MAI BUN FILM IN CATEG. COMEDIE/MUSICAL
* ANGELINA JOLIE : CEA MAI BUNA ACTRITA IN COMEDIE/MUSICAL
* JOHNNY DEPP : CEL MAI BUN ACTOR IN COMEDIE/MUSICAL

Synopsis

In filmul Turistul, Johnny Depp interpreteaza rolul unui turist american al carui flirt cu o necunoscuta va conduce la o intreaga cavalcada de intrigi si pericole, plus o poveste de dragoste.

Aflat in timpul unei calatorii neprevazute in Europa pentru a-si vindeca inima ranita, Frank (Depp) o intalneste pe Elise (Angelina Jolie), o femeie senzationala, care-i iese in cale intentionat. Pe fundalul romantic al Parisului si Venetiei, povestea lor evolueaza rapid in momentul in care cei doi se trezesc implicati intr-un joc mortal de-a soarecele si pisica.

GK Films si Columbia Pictures prezinta, in asociere cu Spyglass Entertainment, o productie a GK Films si Birnbaum/Barber, in asociere cu Studiocanal, in film de Florian Henckel von Donnersmarck, Turistul.

In film rolurile principale sunt interpretate de Angelina Jolie, Johnny Depp, Paul Bettany, Timothy Dalton, Steven Berkoff, Rufus Sewell si Christian De Sica. Filmul este regizat de Florian Henckel von Donnersmarck.

The Tourist Movie Trailer









Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Ianuarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.