Setari Cookie-uri

Colin Farrell si Keira Knightley se iubesc in London Boulevard

LONDON BOULEVARD. Bulevardul crimei este debutul regizoral al lui William Monahan, scenaristul laureat cu Oscar pentru The Departed, si spune povestea unui fost puscarias care incearca sa-si refaca viata alaturi de o actrita singuratica. Protagonistii acestui thriller sofisticat sint Colin Farrell si Keira Knightley, in rolurile a doi indragostiti care trebuie sa scape de unul din cei mai periculosi gangsteri din Londra.

If I I fell in love with you, what would you do about it?
Everything!


Titlu original: London Boulevard

Premiera in Romania: 25 Februarie 2011
Premiera international: 26 Noiembrie 2010

Gen: Actiune

Scenariul: William Monahan, Ken Bruen (romanul)
Regia : William Monahan
Cu: Colin Farrell, Keira Knightley, Stephen Graham

Distribuitor: SPI

ORASE/SALI DE PREMIERA:
Bucuresti: Hollywood Multiplex, Movieplex.
Odeon Cluj
Cityplex Brasov
Cinema City: Cotroceni, Sun Plaza, Baia Mare, Bacau, Cluj, Pitesti.


Sinopsis


„LONDON BOULEVARD. Bulevardul crimei” este debutul regizoral al lui William Monahan, scenaristul laureat cu Oscar pentru The Departed, si spune povestea unui fost puscarias care incearca sa-si refaca viata alaturi de o actrita singuratica. Protagonistii acestui thriller sofisticat sint Colin Farrell si Keira Knightley, in rolurile a doi indragostiti care trebuie sa scape de unul din cei mai periculosi gangsteri din Londra.

Dupa trei ani dupa gratii, Mitchel (Colin Farrell) iese din inchisoarea Pentonville cu cele mai curate intentii. Dar cind Billy (Ben Chaplin), prietenul sau de-o viata, ii propune sa participe la o lovitura in schimbul unui loc unde sa stea, Mitchel cedeaza si accepta.

Incurcat in propriul trecut, Mitchel incepe sa se apropie de Charlotte (Keira Knightley), o vedeta de cinema ascunsa intr-o vila din Holland Park, mereu vinata de hoarde de fotoreporteri. Miscat de frumusetea si de vulnerabilitatea femeii, Mitchel isi asuma imediat rolul de protector al ei, aparind-o de fotografi sau de fani agresivi, ca si de planul lui Billy de a-i jefui casa si de a-i fura masinile scumpe, de colectie.

Pe masura ce atractia dintre cei doi creste si relatia lor devine mai profunda, Mitchel si Charlotte planuiesc sa se mute la Los Angeles si sa inceapa o viata noua. Dar Mitchell a fost deja remarcat de Gant (Ray Winstone), un mafiot crud si nemilos, care vrea sa-l angajeze sa lucreze pentru el. Pentru ca Mitchell refuza sa dea o lovitura pentru el, Gant pune la cale un plan care sa-l atraga intr-o capcana de crime si santaj, din care sa nu mai poata iesi. Tacticile lui Gant devin tot mai criminale, asa incit devine clar tuturor ca mai degraba l-ar vedea mort pe Mitchell, decit liber. Stiind ca nimeni nu e in siguranta in calea furiei lui Gant, nici macar Charlotte sau sora ei, Briony (Anna Friel), Mitchel decide sa faca o miscare drastica pentru a regla scorul cu Gant odata pentru totdeauna.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Februarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.