Setari Cookie-uri

Scream 4. Cosmarul continua

La cincisprezece ani dupa oribilele crime ale celui numit Ghostface, Sidney Prescott (Neve Campbell), acum scriitoare de succes a unui roman motivational, se intoarce in oraselul sau natal, Woodsboro, care este ultima oprire in turneul de promovare a cartii sale.

Din nefericire, odata cu intoarcerea ei, reapare si Ghostface, care ii pune in pericol pe toti cei dragi lui Sidney, seriful Dewey (David Arquette) si Gale Weathers (Courteney Cox), care acum sint casatoriti, ca si pe verisoara ei Jill (Emma Roberts) si pe matusa sa Kate (Mary McDonnell). Insa acestia nu sint singurii care se afla in pericol, caci o noua generatie are acum de infruntat o teroare noua.

Scenariul celui mai nou episod horror din aceasta serie inceputa in anii ’90 ii apartine lui Kevin Williamson, iar regizor este insusi maestrul genului horror si creatorul acestei serii, Wes Craven. Alaturi de Neve Campbell ii mai regasim pe Courteney Cox, David Arquette, Emma Roberts, Hayden Panettiere, Rory Culkin, Anthony Anderson, Adam Brody, Mary McDonnell, Marley Shelton, Nico Tortorella, Marielle Jaffe, Kristen Bell, Anna Paquin, Lucy Hale, Shenae Grimes, Aimee Teegarden si Brittany Robertson.

Trailer



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Aprilie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.