Setari Cookie-uri

Paul, un extraterestru fugit de-acasa

Simon Pegg si Nick Frost (Hot Fuzz, Shaun of the Dead) fac din nou echipa in Paul, in rolurile de doi tocilari pasionati de SF al caror pelerinaj prin America ii aduce in zona faimoasa pentru aparitii de OZN-uri.


Un extraterestru pe nume Paul
si-a petrecut ultimii 60 de ani captiv intr-o baza militara ultrasecreta. Din motive necunoscute, extraterestrul, care intre timp capatase naravuri pamantene, decide sa evadeze. Asa ca sare in prima masina care ii iese in cale – cea cu care calatoreau Graeme Willy (Pegg) and Clive Gollings (Frost).

Vanati de agenti federali, dar si de tatal fanatic al unei tinere pe care o rapesc din greseala, Graeme si Clive nascocesc un plan aiuristic pentru a-l duce pe Paul la nava-mama. Sunt doar doi natafleti care se chinuie sa fie de ajutor, insa Paul ii vede ca pe doi eroi intergalactici.

Paul este regizat de Greg Mottola (Superbad), dupa o poveste de Pegg & Frost. In distributie se mai afla Jason Bateman, Kristen Wiig, Bill Hader, Blythe Danner, Joe Lo Truglio, John Carroll Lynch, David Koechner si Sigourney Weaver.

Trailer:




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Aprilie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.