Setari Cookie-uri

Tom Hanks intr-o noua comedie romantica

Inainte de a fi demis, amabilul Larry Crowne (Tom Hanks) era angajatul model al unui hipermarket pentru care lucrase inca de cand parasise Marina.

Aici, Larry intra intr-un grup pitoresc de studenti - din care fac parte si fermecatoarea Talia (Gugu Mbatha-Raw) si prietenul ei, Dell (Wilmer Valderrama) -, studenti care vin la cursuri cu scuterele si pe care ii uneste speranta intr-un viitor mai bun. Spre marea lui surprindere, Larry face o adevarata pasiune pentru profesoara lui de oratorie, Mercedes Tainot (Julia Roberts), care si-a pierdut inflacararea pentru profesorat, asa cum si-a pierdut-o si pe cea pentru sotul ei cel ratat, Dean (Bryan Cranston), dar pentru care Larry va deveni o permanenta sursa de inspiratie.

Larry Crowne / Larry Crowne este un film despre modul in care dificultatile recesiunii actuale il fac pe un om obisnuit sa se reinventeze si sa descopere o neasteptata sansa in viata. Larry Crowne, care are toate motivele sa creada ca viata lui a ajuns intr-un punct mort, va invata o lectie importanta: cand crezi ca ai pierdut tot ceea ce aveai de pret, s-ar putea sa descoperi un nou motiv pentru a trai.

Regia si scenariul filmului sunt semnate de Tom Hanks, iar din distributie fac parte: Tom Hanks, Julia Roberts, Nia Vardalos, Bryan Cranston, Wilmer Valderrama si Cedric the Entertainer.

Filmul va rula incepand de vineri, 8 iulie, la cinematografele bucurestene: Hollywood Multiplex Bucuresti Mall, Movieplex, in reteaua Cinema City din Bucuresti (Cotroceni si Sun Plaza) si din tara: Cluj, Arad, Bacau, Braila, Baia Mare, Timisoara, Iasi si Pitesti precum si la Odeon Cineplex Cluj-Napoca.

Trailerul oficial:



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Iunie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.