Setari Cookie-uri

Controversatul La Piel Que Habito al lui Almodovar, din 11 noiembrie, in cinematografe

Cel mai recent film al lui Almodovar, si probabil printre cele mai controversate, "La Piel Que Habito"/"Pielea in care traiesc" a avut premiera internationala la Cannes, in Competitia oficiala din mai 2011 si va rula in cinematografele din Romania din 11 noiembrie.

Pedro Almodovar (62 de ani) a primit pana acum de doua ori Oscarul - o data, pentru Cel mai bun film intr-o limba straina, “Todo sobre mi madre”, in 1999, iar in 2002, pentru Cel mai bun scenariu original - “Hable con ella”. Dupa Cannes, “La Piel Que Habito” a fost prezentat la Toronto Film Festival, in septembrie si la New York Film Festival, luna trecuta.

La Piel Que Habito” este produs de El Deseo (eldeseo.es) si distribuit international de compania americana FilmNation Entertainment (wearefilmnation.com). Scenariul ii apartine lui Pedro Almodovar, in colaborare cu Agustín Almodovar si bazat pe “Mygale”, de Thierry Jonquet (Éditions Gallimard), iar director de imagine este José Luis Alcaine. In Romania “La Piel Que Habito” este distribuit de Independenta Film.

Trailerul filmului:



facebook.com/pages/LA-PIEL-QUE-HABITO-in-Romania
lapielquehabito.com

Credit foto: José Haro c El Deseo si Lucía Faraig c El Deseo

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: