Setari Cookie-uri

Misiune: Imposibila. Ghost Protocol

"Misiune: Imposibila - GHOST PROTOCOL" este viitorul film din franciza cu un urias succes international produsa de studiourile Paramount.

Premiera in Romania: 16 decembrie 2011

Tom Cruise "Misiune: Imposibila - GHOST PROTOCOL"
este viitorul film din franciza cu un urias succes international produsa de studiourile Paramount.

Cele trei filme din serie au cumulat incasari totale de peste 2 miliarde de dolari in toata lumea.

Filmarile pentru cel mai nou film din serie au inceput la Dubai si vor continua la Moscova, Praga si Vancouver. Producatorii filmului sunt, alaturi de Tom Cruise, J.J. Abrams si Bryan Burk, prin intermediul companiei de productie a lui Abrams, “Bad Robot”.

Misiune: Imposibila. Ghost Protocol reuneste o echipa de staruri in fruntea careia se afla Tom Cruise, caruia i se alatura Jeremy Renner, Simon Pegg, Paula Patton, Josh Holloway, Michael Nyqvist, Vladimir Mashkov, Lea Seydoux si Anil Kapoor. Filmul este regizat de Brad Bird, care se afla la primul sau film de lung metraj neanimat. Scenariul le apartine lui Josh Appelbaum si Andre Nemec, si se bazeaza pe o poveste creata de Appelbaum, Nemec si Abrams. Producator executiv este Jeffrey Chernov, iar co-finantarea este asigurata de compania Skydance Productions, a lui David Ellison.

Echipa de realizatori
este formata din nume importante din industrie, precum directorul de imagine Robert Elswit ("There Will Be Blood"), laureat cu Oscar, scenograful Jim Bissell ("Good Night, and Good Luck"), creatorul de costume Michael Kaplan ("Blade Runner," "Star Trek"), editorul laureat cu Oscar Paul Hirsch ("Star Wars"), producatorul de efecte vizuale Tom Peitzman ("Mission: Impossible III," "Alice in Wonderland").

Brad Bird a fost regizor si scenarist pentru "The Incredibles," care a fost nominalizat la Oscar pentru Cel mai bun scenariu, filmul castigand oscarul pentru cel mai bun film de animatie. Mai recent, Bird a primit un Glob de Aur si al doilea sau Oscar pentru Cel mai bun film de animatie, pentru "Ratatouille."

Abrams si Burk au lucrat impreuna la "Star Trek," pe care Abrams l-a si regizat, si care a primit un Oscar pentru Cel mai bun machiaj. Abrams a mai regizat "Mission: Impossible III", urmatorul sau proiect fiind “Super 8”, care va avea premiera si in Romania in vara lui 2011.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.