Setari Cookie-uri

Premiera: Justitie pe cont propriu

Dar totul se schimba intr-o noapte, cand Laura e atacata violent pe drumul de intoarcere de la studioul unde avusese repetitii. Batuta si violata, Laura e acum inconstienta in spital

Dar totul se schimba intr-o noapte, cand Laura e atacata violent pe drumul de intoarcere de la studioul unde avusese repetitii. Batuta si violata, Laura e acum inconstienta in spital; in timp ce asteapta cu infrigurare orice semn de imbunatatire a situatiei ei, Will e abordat de un individ foarte prezentabil (Guy Pierce), care ii face oferta de a-si gasi dreptatea imediat, fara a mai trece prin chinurile si suferintele unui proces.

Will trebuie sa decida pe loc asa ca nu sta pe ganduri si accepta sa intre intr-o organizatie de justitiari pe cont propriu, ale caror actiuni sunt pe cat de periculoase, pe atat de infricosatoare.

JUSTITIE PE CONT PROPRIU (Seeking Justice) ii are in fruntea distributiei pe Nicolas Cage, January Jones (“Mad Men”), Guy Pearce (“Hurt Locker,” “The Road,” “Memento”), Harold Perrineau (“Lost,” “28 Weeks Later”) si Jennifer Carpenter (“Dexter,” “The Exorcism of Emily Rose.”)

Regia ii apartine lui Roger Donaldson (“The Bank Job,” “World’s Fastest Indian,” “Thirteen Days”), dupa un scenariu original de Robert Tannen. Producatorii filmului sint James Stern (“An Education”) si Ram Bergman (“Brothers Bloom,” “Brick”) de la Endgame Entertainment, si Tobey Maguire si Jenno Topping, de la Maguire Entertainment.

Echipa din spatele camerelor de filmat e formata din directorul de imagine David Tattersall (“Star Wars” I-III, “The Day the Earth Stood Still”), scenograful Dennis Washington (care a mai colaborat cu Donaldson la “World’s Fastest Indian” si “Thirteen Days”), creatoarea de costume Caroline Eselin (“Leaves of Grass”) si coordonatorul de cascadorii Andy Cheng (“The Green Hornet,” “Twilight”).

Trailer:


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Decembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.