Setari Cookie-uri

Premiera Bafta Charlie: Calatoria

In acest nou film, mult indragita familie Duncan pleaca in Palm Springs pentru a-si petrece acolo vacanta, insa lucrurile se complica inevitabil atunci cand Teddy si Amy sunt despartite de restul familiei in aeroport – cu doar trei zile inainte de Craciun!

Alaturi de talentata Bridgit Mendler, Leigh-Allyn Baker (Will & Grace) joaca rolul lui Amy Duncan; Bradley Steven Perry (Fabuloasa aventura a lui Sharpay) in rolul lui Gabe Duncan; Mia Talerico in rolul lui Charlie Duncan; cu Eric Allan Kramer (CSI: Crime Scene Investigation, My Name Is Earl) in rolul lui Bob Duncan; si Jason Dolley (Hatching Pete, Cory in the House) in rolul lui PJ Duncan, cu invitatii speciali Debra Monk (Damages, Grey's Anatomy) si Michael Kagan (Desperate Housewives).

De cand a avut premiera pe Disney Channel UK in noiembrie 2010, Bafta Charlie s-a situat pe cel mai bun loc in randul lansarilor de seriale din toate timpurile in primele sase saptamani de transmisie. In prezent, este transmis in 169 de tari si in 32 de limbi diferite.*

Filmul Bafta Charlie: Calatoria va avea premiera pe Disney Channel la ora 9:30 pe 17 decembrie 2011 si se va difuza in reluare pe 7 ianuarie 2012, la 18:00.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Decembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.