Setari Cookie-uri

Premiera: Artistul

Povestea este un tribut adus filmului mut si infatiseaza povestea lui George Valentin, un star american al filmelor mute care isi simte cariera amenintata de aparitia cinematografiei in forma de astazi.

Artistul/The Artist este comedia muta care a cucerit criticii si publicul din toata lumea si a obtinut 49 de premii la cele mai prestigioase festivaluri de film, plus un total de 55 de nominalizari. Va rula in cinematografele romanesti incepand cu data de 24 februarie.

Artistul Are un numar record de nominalizari la premiile BAFTA (12), 4 nominalizari la Globurile de Aur si 7 la Critics Choice Movie Awards. A castigat premiul Palm Dog, dar si distinctia pentru “Cel mai bun actor” la Festivalul de Film de la Cannes, a obtinut premii pentru regie la Critics Choice Movie Awards si la New York Film Critics Circle Awards. A fost desemnat cel mai bun film al anului de catre Critics Choice Movie Awards, Alliance Of Film Journalists, Boston Society of Film Critics Award, Producers Guild Awards si a obtinut Globul de Aur pentru “Cel mai bun film musical sau de comedie”.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Februarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.