Premiera: The Raven. Corbul

Premiera: The Raven. Corbul
Kudika
15 Martie 2012

In acest thriller sumbru, Edgar Allan Poe isi uneste fortele cu un detectiv din Baltimore.

Regia: JAMES McTEIGUE

Distributia: JOHN CUSACK, ALICE EVE, BRENDAN GLEESON, OLIVER JACKSON-COHEN, KEVN McNALLY

PREMIERA: 27 aprilie 2012

In acest thriller sumbru, Edgar Allan Poe (John Cusack, Being John Malkovich), isi uneste fortele cu un detectiv din Baltimore (Luke Evans, Immortals), pentru a prinde un criminal in serie nebun care se inspira din scrierile lui Poe pentru a comite oribilele crime. Regizat de James McTeigue (V for Vendetta), filmul ii mai are in distributie pe Alice Eve (Sex and the City 2), Brendan Gleeson (In Bruges), Oliver Jackson-Cohen (Faster) si Kevin McNally (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides).

Cind o mama si o fiica sint gasite ucise cu brutalitate in casa lor din Baltimore, in secolul al 19-lea, detectivul Emmett Fields (Luke Evans) face o descoperire socanta: crima seamana cu cea dintr-o povestire publicata in ziarul local. Povestirea, scrisa cu detalii singeroase, face parte dintr-o colectie a scriitorului aspirant si inadaptat social, Edgar Allan Poe. Dar, chiar in timp ce Poe se afla in interogatoriul politiei, are loc o alta crima, si aceasta inspirata tot de o populara povestire de-a acestuia.

Field intelege rapid ca ucigasul foloseste scrierile lui Poe ca inspiratie pentru masacrele sale, asa ca apeleaza la ajutorul scriitorului pentru a-l opr. Dar, cind cineva apropiat lui Poe e in pericol sa devina urmatoarea victima a criminalului, miza creste enorm, iar creatorul povestilor cu detectivi isi pune la bataie propriile abilitati de deductie pentru a incerca sa rezolve acest caz inainte de a nu fi prea tirziu.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri