Kudika
29 Martie 2012

Creatorii animatiei Despicable Me si faimosl Dr. Seuss prezinta Lorax, Protectorul Padurii, o adaptare in 3D dupa povestea clasica a unei creaturi a padurii care ii molipseste pe cei din jur cu puterea de a spera.

Regie: Chris Renaud

Distributie: Danny DeVito, Zac Efron, Ed Helms, Taylor Swift,Rob Riggle şi Betty White

Premiera: 30 Martie

Creatorii animatiei Despicable Me (Sunt un mic ticalos) si faimosl Dr. Seuss prezinta LORAX, PROTECTORUL PADURII, o adaptare in 3D dupa povestea clasica a unei creaturi a padurii care ii molipseste pe cei din jur cu puterea de a spera. Aventurile animate urmaresc peripetiile unui baiat de 12 ani care cauta acel lucru unic care ii va aduce afectiunea fetei de care s-a indragostit. Pentru a-l descoperi, el trebuie sa afle care e povestea morocanosului, dar simpaticului Lorax, care se lupta pentru a-si proteja lumea in care traieste.

Danny DeVito isi impumuta vocea personajului principal, Lorax, iar Ed Helms, enigmaticului personaj Once-ler. Animatia a atras superstaruri precum Zac Efron, care ii da voce lui Ted, idealistul care se afla in cautarea lui Lorax, Taylor Swift, care e Audrey, fata visurilor lui Ted, Rob Riggle este mogulul finantelor, iar indragita actrita, veterana Betty White ii da voce inteleptei bunici a lui Ted, Norma.
LORAX, PROTECTORUL PADURII este al treilea film de animatie creat de Universal Pictures si Illumination Entertainment, dupa Despicable Me si Hop.

www.theloraxmovie.com

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: