Kudika
29 Martie 2012

Creatorii animatiei Despicable Me si faimosl Dr. Seuss prezinta Lorax, Protectorul Padurii, o adaptare in 3D dupa povestea clasica a unei creaturi a padurii care ii molipseste pe cei din jur cu puterea de a spera.

Regie: Chris Renaud

Ghiciti cine este noul iubit al lui Taylor Swift?

Distributie: Danny DeVito, Zac Efron, Ed Helms, Taylor Swift,Rob Riggle şi Betty White

Premiera: 30 Martie

Creatorii animatiei Despicable Me (Sunt un mic ticalos) si faimosl Dr. Seuss prezinta LORAX, PROTECTORUL PADURII, o adaptare in 3D dupa povestea clasica a unei creaturi a padurii care ii molipseste pe cei din jur cu puterea de a spera. Aventurile animate urmaresc peripetiile unui baiat de 12 ani care cauta acel lucru unic care ii va aduce afectiunea fetei de care s-a indragostit. Pentru a-l descoperi, el trebuie sa afle care e povestea morocanosului, dar simpaticului Lorax, care se lupta pentru a-si proteja lumea in care traieste.

Danny DeVito isi impumuta vocea personajului principal, Lorax, iar Ed Helms, enigmaticului personaj Once-ler. Animatia a atras superstaruri precum Zac Efron, care ii da voce lui Ted, idealistul care se afla in cautarea lui Lorax, Taylor Swift, care e Audrey, fata visurilor lui Ted, Rob Riggle este mogulul finantelor, iar indragita actrita, veterana Betty White ii da voce inteleptei bunici a lui Ted, Norma.
LORAX, PROTECTORUL PADURII este al treilea film de animatie creat de Universal Pictures si Illumination Entertainment, dupa Despicable Me si Hop.

www.theloraxmovie.com

Video viral: Taylor Swift a surprins o mireasa mergand la petrecerea burlacitelor. Vezi aici reactia tinerei

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: