Misiune de Salvare

Misiune de Salvare
Kudika
29 Martie 2012

Bazat pe povestea adevarata care a induiosat inimile oamenilor de peste tot pe glob, Misiune de Salvare este aventura unei voluntare iubitoare de animale

Regie: Ken Kwapis

Distributie: Drew Barrymore, John Krasinski, Kristen Bell, Dermot Mulroney, Tim Blake Nelson, Vinessa Shaw, Ted Danson

Bazat pe povestea adevarata care a induiosat inimile oamenilor de peste tot pe glob, MISIUNE DE SALVARE este aventura unei voluntare iubitoare de animale, Drew Barrymore ( cistigatoare a Globului de Aur, 50 First Dates, He’s Just Not That Into You) si a unui reporter dintr-un orasel din Alaska, John Krasinski (The Office, It’s Complicated), carora li se alatura un baiat localnic (debutantul AHMAOGAK SWEENEY) pentru a face front comun cu autoritatile si preaputernicii zilei in eforturile supraomenesti de a salva o familie de balene cenusii blocate in gheturile din Cercul Arctic.

Reporterul de stiri locale Adam Carlson (Krasinski) de-abia asteapta sa scape de deplasarea in Alaska pentru a transmite stiri din zone mai importante. Exact cind apare stirea care poate sa-i schimbe cariera, se trezeste ca nu are deloc exclusivitate, ci, dimpotriva, si restul lumii o vineaza. Dintre toti cei care vin sa transmita stirea sau cei care se implica in actiune, cum ar fi un mogul petrolist, sefi de stat, sau reporteri disperati dupa stiri senzationaliste, cea care il ingrijoreaza cel mai mult este Rachel Kramer (Barrymore), nu numai pentru ca e o activista pentru mediu careia nu-i e teama sa-si exprime cu voce tare opiniile, ci si pentru ca… a fost iubita lui.

Timpul se scurge, iar Rachel si Adam trebuie sa se coalizeze impotriva vointei lor cu nativii inuiti, companii petroliere si forte militare americane, dar si sovietice, pentru a lasa departe conflictele si a elibera balenele captive sub gheturi. Pe masura ce atentia lumii se focalizeaza aici, salvarea acelor animale aflate in pericol reuseste sa devina o misiune comuna unor natiuni aflate de mult timp in conflict, aducind un dezghet, chiar daca temporar, in cursul Razboiului Rece.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri