Se da liber la facut copii... din prietenie

Se da liber la facut copii... din prietenie
Kudika
10 Mai 2012

Jason si Julie sunt ambii single si locuiesc in Manhattan. Sunt prieteni foarte buni inca din facultate, locuiesc in acelasi bloc, au incredere unul in celalalt, dar nu simt niciun fel de atractie reciproca.

Regie: Jennifer Westfeldt
Distributie: Adam Scott, Jennifer Westfeldt, Jon Hamm, Kristen Wiig, Maya Rudolph, Chris O'dowd, Megan Fox si Edward Burns
Premiera: 11 Mai

Prietenii lor, Leslie si Alex sunt amuzanti si foarte directi, iar Ben si Missy, foarte atragatori si infocati – atat de infocati incat fac sex in toaleta restaurantului atunci cand ies cu totii.

Patru ani mai tarziu... Leslie si Alex au doi copii, Missy si Ben au un nou-nascut, iar Jason si Julie, tot singuri si fara copii... Si atunci, apare IDEEA! Ce-ar fi ca ei doi sa faca un copil fara nicio obligatie sentimentala, sa il creasca impreuna, dedicandu-i fiecare jumatate din timp si sa caute relatii fara complicatii, in cealalta jumatate? WOW!

Zis si facut! Julie si Jason fac un copil, Joe. Totul merge bine. Sunt cei mai competenti, functionali, si iubitori parinti pe care i-a vazut cineva, necasatoriti si fara obligatii si amandoi incep sa aiba intalniri.
Vor reusi insa cei doi sa ramana neimplicati sentimental in propria lor relatie, tinand cont ca acum au un liant atat de important?

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri