Regie: Jennifer Westfeldt
Distributie: Adam Scott, Jennifer Westfeldt, Jon Hamm, Kristen Wiig, Maya Rudolph, Chris O'dowd, Megan Fox si Edward Burns
Premiera: 11 Mai

Fiecare prieten pe care il avem este un invatator ce ne oglindeste perfect

Prietenii lor, Leslie si Alex sunt amuzanti si foarte directi, iar Ben si Missy, foarte atragatori si infocati – atat de infocati incat fac sex in toaleta restaurantului atunci cand ies cu totii.

Patru ani mai tarziu... Leslie si Alex au doi copii, Missy si Ben au un nou-nascut, iar Jason si Julie, tot singuri si fara copii... Si atunci, apare IDEEA! Ce-ar fi ca ei doi sa faca un copil fara nicio obligatie sentimentala, sa il creasca impreuna, dedicandu-i fiecare jumatate din timp si sa caute relatii fara complicatii, in cealalta jumatate? WOW!

Zis si facut! Julie si Jason fac un copil, Joe. Totul merge bine. Sunt cei mai competenti, functionali, si iubitori parinti pe care i-a vazut cineva, necasatoriti si fara obligatii si amandoi incep sa aiba intalniri.
Vor reusi insa cei doi sa ramana neimplicati sentimental in propria lor relatie, tinand cont ca acum au un liant atat de important?

Prietena cu fostul? Mai bine nu
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: