Setari Cookie-uri

Teachers Film Festival

Ajuns la cea de-a treia editie, Festivalul de Film Teacher痴 va reuni anul acesta in competitie 42 de companii care activeaza pe piata romaneasca.

Participarea la Teacher’s Film Festival, pentru echipa Xerox, a fost o oportunitate de a lega prietenii cu colegii de birou iar castigarea premiului cel mare, o recunoastere a meritelor. “Cred ca Teacher’s Film Festival este una dintre manifestarile cele mai interesante de pe piata in acest moment. Relatiile cele mai bune se construiesc de obicei in afara programului iar acest exercitiu ne-a oferit din plin posibilitatea de a ne cunoaste fara a fi incorsetati de reguli interne! Ne bucuram ca revenim la o noua editie, ca o sa ne punem la bataie ideile si talentul, ca o sa avem posibilitatea sa spunem: “Aia interpretare!? Sa vezi daca eram eu cum iesea!”, sau “A fost tare, o sa ia premiu!”, declara Radu Bomchis de la echipa Xerox si ureaza succes tuturor participantilor.

Anul acesta participantii au la dispozitie toata perioada verii pentru a pregati filmele, urmand ca vizionarile si Seara de Gala sa aiba loc in perioada 21 octombrie – 17 noiembrie.

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.