Setari Cookie-uri

Old dogs: Vechi Tovarasi

Daca ii iei pe Robin Williams si John Travolta si ii pui intr-un film despre doi burlaci care au o companie de marketing in lumea sportului, apoi mai pui la bataie si cativa dintre cei mai comici actori de la Hollywood... Ce obtii ?

Doi prieteni foarte buni – un divortat ghinionist si indragostit (ROBIN WILLIAMS) si un burlac mare amator de distractii (JOHN TRAVOLTA) – se trezesc ca vietile lor sunt intoarse pe dos cand pe neasteptate trebuie sa aiba grija de doi gemeni de sapte ani, tocmai cand erau la un pas de a incheia cea mai mare afacere din viata lor. Cei doi holtei nu foarte cunoscatori in ale copiilor se poticnesc grav in eforturile lor de a avea grija de gemeni (debutantii ELLA BLEU TRAVOLTA si CONNER RAYBURN), ceea ce pune in miscare un sir intreg de mici dezastre si poate o noua intelegere a celor doi, referitor la lucrurile cu adevarat importante in viata.

Prezentat de Walt Disney Pictures, filmul “VECHI TOVARASI” este regizat de Walt Becker (“Wild Hogs,” “Van Wilder”), dupa un scenariu de David Diamond (“When in Rome,” “The Family Man”) & David Weissman (“When in Rome,” “The Family Man”). Filmul a fost produs de Andrew Panay (“When in Rome,” “Wedding Crashers”), Robert L. Levy (“The Comebacks,” “Wedding Crashers”) si Peter Abrams (“The Comebacks,” “Van Wilder 2: The Rise of Taj”). Garrett Grant este producatorul executiv.

ROBIN WILLIAMS (“Night at the Museum,” “Good Will Hunting,” - cu care a castigat Premiul Oscar® pentru “Cel mai bun actor intr-un rol secundar”) joaca rolul lui Dan, un tip obsedat de munca si care se pricepe mai bine la cifre decat la oameni. JOHN TRAVOLTA (“The Taking of Pelham 1 2 3,” “Hairspray”) este Charlie, un burlac iubitor de distractii, caruia ii place viata lui asa cum este. KELLY PRESTON (“Jerry Maguire,” “Addicted to Love,” “The Cat in the Hat”) joaca rolul lui Vicki, fosta mare iubire a lui Dan, care ii pune gemenii ii brate, dupa ce a pastrat secretul asupra lor timp de sapte ani; SETH GREEN (“Without a Paddle,” “Robot Chicken,” “Family Guy”) joaca rolul unui angajat entuziast, in plina ascensiune, din cadrul companiei lor de marketing. Debutantii ELLA BLEU TRAVOLTA si CONNER RAYBURN joaca rolurile celor doi gemeni. Din distributia plina de nume de prestigiu mai fac parte LORI LOUGHLIN (“90210,” “Summerland”), MATT DILLON (“Crash”), RITA WILSON (“It’s Complicated,” “Sleepless in Seattle”) si regretatul BERNIE MAC (“Ocean’s Eleven,” “Ocean’s Twelve,” “Ocean’s Thirteen”).
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Decembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.