Setari Cookie-uri

Old dogs: Vechi Tovarasi

Daca ii iei pe Robin Williams si John Travolta si ii pui intr-un film despre doi burlaci care au o companie de marketing in lumea sportului, apoi mai pui la bataie si cativa dintre cei mai comici actori de la Hollywood... Ce obtii ?

Echipa de creatie din culisele productiei ii mai numara pe directorul de imagine Jeffrey Kimball (“Four Christmases,” “Bonneville”), designer-ul de productie David Gropman (“Taking Woodstock,” “Doubt”), editorii Ryan Folsey (“When in Rome,” “Order of Redemption”) si Tom Lewis (“Employee of the Month,” “Scary Movie 4”), designer-ul de costume Joseph Aulisi (“Taking Woodstock,” “The Pink Panther 2”), compozitorul John Debney (“Iron Man 2,” “Hannah Montana The Movie”) si supervizorul muzical Dave Jordan (“Iron Man,” “When in Rome”).

ADEVARATUL vechi tovaras

Filmul nu ar fi fost complet fara vedeta sa patrupeda. Echipa de filmare a apelat la Sebastian, un caine in varsta de 9 ani care a jucat rolul dulaului lui Charlie: Lucy, un copoi care imbatraneste... “Evident, nu trebuia sa faca prea multe, fiindca era practic cu un picior in groapa,” spune dresoarea Dawn Barkin. “In mare parte, Lucy sta doar pe pat, alaturi de John. Dar marele sau gag este ca ridica un picior si face pipi pe o planta.”

Barkin, care lucreaza pentru o companie numita Paws for Affect, il antreneaza pe Sebastian de cativa ani. Ea spune ca trucul cu piciorul a fost invatat surprinzator de usor. “A invatat gestul intr-o zi si jumatate, ceea ce e extrem de putin. Iar acum ii place grozav sa il repete. Se duce la diverse obiecte, ridica piciorul si are aerul ca e cea mai nostima chestie din lume. E un gest pe care e evident ca ii place sa-l faca,” spune ea.

Echipa realizatorilor a fost de acord ca intregul proces a fost extrem de placut – si ca mesajul va ajunge clar la spectatori. “Cred ca publicul se poate astepta sa se distreze de minune,” spune Becker. “Indiferent ca e vorba de o bunicuta de 90 de ani, de un baietel de 9 ani sau un student de 20.”

“Vreau sa fac filme care sa ii faca pe oameni sa se bucure, sa rada”, spune Panay. “Cred ca am reusit acest lucru cu ‘VECHI TOVARASI’.”



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Decembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.