Setari Cookie-uri

Piratii din Caraibe vin la tine acasa

In 2003, cand s-ar fi spus deja ca povestile pirateresti nu mai incanta pe nimeni, Disney lansa Piratii din Caraibe - o aventura ce avea sa seduca o lume intreaga. Costumele spectaculoase, efectele de Oscar, distributia impresionanta si succesul urias de box office au consacrat trilogia in topul celor mai populare filme din toate timpurile si si-a facut eroii cei mai celebri pirati din istorie. Sub Blestemul Perlei Negre au strabatut mari si tari pana la Cufarul omului mort si chiar La capatul lumii.

In 2007, ajung „Piratii din Caraibe: La capatul lumii”. Vremuri grele se anunta pentru breasla lor, caci viata in libertate le este primejduita de "Olandezul Zburator", controlata acum, la fel ca si inima lui Jones, de lordul Cutler Beckett (Tom Hollander). Salvarea piratilor ar fi sa-si uneasca fortele Cei Noua Lorzi din Consiliul Fratilor, raspanditi in toate colturile lumii. Unul dintre acestia este chiar Jack Sparrow, care a ramas ostatic in lumea celor morti. Ca sa ajunga la capatul lumii si sa-l salveze, Will, Elizabeth si Capitanul Barbossa strabat marile pana dincolo de marginea hartii si infrunta nesfarsite primejdii. Insa, chiar de vor reusi sa-i adune pe Cei Noua Lorzi, nu-l pot opri pe "Olandezul Zburator" fara ajutorul zeitei Calypso, iubita capitanului Jones, ea insasi captiva, printr-un blestem, in corpul Tiei Dalma (Naomie Harris). Aventura e presarata cu pericole, tradari, orgolii si aliante inselatoare, ceea ce face povestea cu atat mai captivanta. Isi vor castiga piratii libertatea sau vor pieri, ramanand doar o legenda a marilor?

Povestea va urma in cea de-a patra parte a seriei, “Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides”, in regia lui Rob Marshall (“Memoriile unei gheise”, “Noua”, „Chicago”), anuntata pentru vara 2011.

Regizate de Gore Verbinski, cele trei filme “Piratii din Caraibe” sunt disponibile acum in format Blu-ray in hypermarketuri si in magazinele de specialitate, precum si pe www.mymovie.ro, la un pret recomandat de 149,9 lei fiecare. Productii Walt Disney Pictures distribuite de Audio Visual Romania.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Aprilie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.