Setari Cookie-uri

Twilight Saga Eclipse: premiera mondiala

Mult asteptatul film Twilight Saga: Eclipse a avut premiera pe 24 iunie in Los Angeles. Mii de fani si-au ocupat locul cu 4 zile inainte pentru a fi siguri ca ii vor vedea pe actorii lor preferati. Pentru a indulci asteptarea, acestia si-au adus corturi, paturi, dar si figuri din carton cu eroii francizei de succes.

24 June 2010 - Los Angeles, California - Taylor Lautner, Kristen Stewart and Robert Pattinson. The Twilight Saga: Eclipse Los Angeles Premiere at the 2010 Los Angeles Film Festival held at Nokia Theatre LA Live. Photo Credit: Charles Harris/AdMedia Cei mai indragiti actori, Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner si-au facut aparitia pe covorul negru acompaniati de tipetele a mii de fani. Alaturi de acestia au pasit si ceilalti actori apreciati din film: Dakota Fanning, Ashley Greene, Anna Kendrick, Nikki Reed, Peter Facinelli, dar si alte vedete de la Hollywood care au indragit pelicula. Pe langa atitudina triumfatoare, s-au remarcat si tinute spectaculoase, rafinate. Eleganta a fost cuvantul dominant al serii. Marchesa, Dior, Gucci sau Elie Saab s-au numarat printre designerii favoriti ai vedetelor.

Contrar asteptarilor, Kristen Stewart a afisat o atitudine pozitiva, extrem de relaxata. Cu siguranta, avandu-l pe Robert aproape nici nu i-a fost foarte greu sa zambeasca. Aceasta a stralucit in rochia decupata cu un umar descoperit. Sexy si extravaganta, creatia Elie Saab ii evidentiaza o silueta perfecta, sculpturala. Desi incomozi datorita tocului inalt si subtire, pantofii Christian Louboutin i-au completat perfect tinuta de gala.

Robert Pattinson a demonstrat din nou ca isi merita pe deplin titlul de “cel mai elegant barbat din showbiz ”. Actorul britanic a imbracat un superb costum visiniu Gucci care face parte din colectia de toamna 2010. Camasa alba se asorteaza foarte bine cu nuanta costumului, evidentiindu-i ochii albastrii si parul castaniu.

Interpretul lui Jacob, Taylor Lautner a fermecat fanele prin acelasi zambet stralucitor. Acesta a purtat de asemenea o tinuta impecabila Gucci, formata dintr-un costum negru elegant cu cravata asortata. Vizibil emotionat, Taylor a declarat ca este uimit de miile de fani care s-au adunat sa-i sustina.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.