Setari Cookie-uri

Twilight Saga Eclipse: premiera mondiala

Mult asteptatul film Twilight Saga: Eclipse a avut premiera pe 24 iunie in Los Angeles. Mii de fani si-au ocupat locul cu 4 zile inainte pentru a fi siguri ca ii vor vedea pe actorii lor preferati. Pentru a indulci asteptarea, acestia si-au adus corturi, paturi, dar si figuri din carton cu eroii francizei de succes.

Desi rivali de temut in film, Robert si Taylor au pozat zambitori alaturi de Kristen. Protagonistii Eclipse au multmuit audienta, pozand indelung atat pentru fani, dar si pentru fotografii prezenti la eveniment. Au oferit zeci de interviuri jurnalistilor, evitand insa detaliile despre viata privata.

La premiera a fost prezenta si autoarea seriei Amurg, Stephenie Meyer. Aceasta a declarat ca nu este obisnuita cu o asemenea agitatie, participand rar la astfel de premiere. Stephenie s-a implicat foarte mult in realizarea filmelor, fiind numita producator pentru ultima parte a seriei, Zori de zi.

Asadar, premiera mondiala Eclipse a fost incununata de succes. Nici fanii din Romania nu mai au mult de asteptat. Saga Amurg: Eclipse va rula in cinematografele din tara incepand cu 2 iulie. Vizionare placuta!

Un articol Cristina C.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.