Setari Cookie-uri

Festivalul ARTmania isi anunta prima trupa din line-up

Festivalul ARTmania 2010 va avea loc in perioada 13-15 august. Ajuns la cea de a cincea editie, festivalul incepe comunicarea evenimentelor cu o trupa de peste ocean mult asteptata in Romania: Kamelot (SUA) va canta vineri in Piata Mare din Sibiu.

Primele clipuri ale trupei au fost filmate in 2005: “The Haunting” (Somewhere in Time) si “March of Mephisto”. Doua clipuri realizate de Patric Ullaeus, renumit regizor pentru stilul cinematic, pasional si plin de viata, calitati ce i-au oferit colaborari in toata lumea cu artisti talentati, agentii de publicitate si case de discuri. Patric este astazi creditat pentru avantul dat succesului multor artisti.

Data de cinci octombrie 2005 marcheaza intrarea muzicianului Oliver Palotai in Kamelot. Din aceasta zi formatia a devenit un cvintet. Oliver canta la clape si chitari (aditionale).

In cea de-a doua parte a turneului “Black Halo World Tour” au vizitat America (SUA, Canada, Brazilia) si Europa, prin Olanda, Suedia, Belgia si Norvegia, tara in care au filmat primul Dvd live, in 11 februarie in Oslo, tot cu Patric Ullaeus in spate. “One cold winter’s night” a fost lansat in noiembrie 2006.

“Ghost Opera” poarta numarul opt in discografia Kamelot. A fost lansat pe 1 iunie 2007 prin SPV/Steamhammer Records in Germania, apoi in Europa si America. Albumul s-a inregistrat si mixat la Gate Studios si Pathway Studios din Wolfsburg cu producatorii Sascha Paeth si Miro. Primul clip aparut pentru piesa “Ghost Opera” se poate viziona pe myspace. Un alt clip a fost filmat mai tarziu pentru “Human Stain”, “Rule the World” si “Love You to Death” in mai 2009.

“Ghost Opera” a fost relansat in martie/aprilie 2008 sub numele “Ghost Opera – The Second Coming” cu o noua preluare si un al doilea disc cu 14 piese, din care zece live inregistrate in Belgrad si, in plus, patru editari de studio: Season’s End, Pendulous Fall, Epilogue si un remix exclusiv pentru “Rule the World”.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.