Setari Cookie-uri

Festivalul ARTmania isi anunta prima trupa din line-up

Festivalul ARTmania 2010 va avea loc in perioada 13-15 august. Ajuns la cea de a cincea editie, festivalul incepe comunicarea evenimentelor cu o trupa de peste ocean mult asteptata in Romania: Kamelot (SUA) va canta vineri in Piata Mare din Sibiu.

Basistul Sean Tibbetts a fost invitat in turneele Kamelot din 2008/2009 in locul lui Glenn Barry ramas acasa cu familia. In ianuarie 2009 Kamelot incepe sa lucreze la albumul cu numarul noua intr-o cabana din Norvegia. Frecvent isi aduc la zi video-blog-ul cu clipuri. Se spune ca materialul pentru urmatorul album este mai dur ca inainte.

1 decembrie 2009: Sean Tibbetts devine basistul oficial Kamelot. Thomas Youngblood spunea atunci: “Glenn m-a sunat acum cateva saptamani si mi-a spus ca nu mai poate sa fie cu noi si ca trebuie sa paraseasca trupa. E ca un frate pentru noi si am trecut impreuna peste multe momente grele asa ca am vrut sa decida el ce vrea sa faca.”

Acum americanii din Kamelot sunt nerabdatori sa-si arate maiestria pe scena si sa-si convinga fanii de valoarea trupei. Kamelot incep turneul mondial in iunie din Europa si ajung la Sibiu pe 13 August, unde vor sustine ultimul concert din prima parte a turneului.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.