Setari Cookie-uri

8 Party-uri pentru tine!

La sfarsit de saptamana (stiu, e abia joi, dar ce mai conteaza doua zile cand au trecut trei?) e vremea distractiei. Iata care sunt recomandarile noastre pentru urmatoarele trei zile:

JOI, 8 iulie

Yachting party @ club Gaia

Joi ridicam ancora, ne potrivim busola si sarbatorim marea alaturi de specialistii de la TheYachtWeek. Imbraca tricoul marinaresc sau costumul de pirat si grabeste-te sa ajungi la cea mai tare petrecere a verii!

Unde? Cand? Joi, 8 iunie, in Gaia

Ne vedem acolo!

Sex sells

Cand am primit invitatia la acest party am crezut ca cineva a gresit destinatarul. Asa ca am citit plina de curiozitate continutul. Well, e vorba de o petrecere, nu de ceva ilegal! In mod cert insa, judecand dupa nume, este la limita moralitatii. Prin urmare, vara, cand hormonii iti sunt incinsi, este exact locul unde vrei sa fii! Ne vor asista la party dj Notsocommon si "Will and the people".

Unde? Cand? Joi, 8 iulie, incepand cu ora 23:00, in Fratelli Social Club ( Str. Glodeni, nr 1-3)

Alexandrina la Fabrica (pe terasa)

Cand? Joi, 8 iulie, 9:00pm - 11:00pm
Unde? CLUB FABRICA, Bucuresti, str.11 Iunie, nr.50

Almost Secret Art-ish Partee

Joi seara, pe 8 iulie, va avea loc a doua petrecere Almost Secret Art-ish Partee - un eveniment spontan care imbina jocuri, proiectii, punch si beanbags, cu mzsica de la Trouble Is, Hot Casandra si We singing Colours, adica Paul Ballo, Matei Teposu si Andrei Hategan.

Pe Paul Ballo si Matei Teposu ii cunoasteti, probabil, din Go To Berlin. Acum, cei doi au pus bazele unui alt proiect, Trouble Is, si au lansat prima piesa, “Cold Machine”, pe care o puteti asculta pe pagina lor de MySpace si de curand pe Radio Guerilla. Hot Casandra este proiectul solo a lui Paul Ballo si a fost lansat oficial in primavara. We singing Colours este un proiect solo foarte interesant a lui Andrei de la The Amsterdams. Joi, We singing Colours ne propune un dj set eclectic special pentru galerie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Iulie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.