Setari Cookie-uri

8 Party-uri pentru tine!

La sfarsit de saptamana (stiu, e abia joi, dar ce mai conteaza doua zile cand au trecut trei?) e vremea distractiei. Iata care sunt recomandarile noastre pentru urmatoarele trei zile:

Mix intre o galerie neconventionala si un spatiu pentru evenimente, Atelierul de Productie / Param Pam Pam ocupa aproximativ 2000 metri patrati din fostul atelier de filatura al fabricii Industria Bumbacului. Neinaugurat inca oficial, spatiul se intinde pe 2 etaje si poate gazdui evenimente si proiecte culturale pe tot parcursul anului.

Cand? Unde? Joi, 8 iulie, 9 pm @Atelierul de Productie (Splaiul Unirii nr 160/Timpuri Noi)

VINERI, 9 iulie

Big Mamou III - Retro Future

Pam param paaam pa pa pa pa pa pam param pa pa pa pa pa pa pa pa pa paaaaam!!!
De la creatorii Retro Future...
Bluesozauri din Jazzasic intalnesc ragtimeoizi gospelieni si swingomifere rockomorfe, apartinand Muzicoliticului Superior...
Un atac zgomotos al Androizilor din Retro Future, programati sa gadile orice timpan le iese in cale zguduie scena din Big Mamou...
Ultima parte a primei trilogii: Big Mamou III - Retro Future

Cand? Unde? Vineri 9 iulie, 9:00 PM, Big Mamou, Splaiul Independentei 2B

Cat? Intrarea 10 lei

T-Pain @Bamboo Mamaia

Vineri, 9 iulie, Bamboo Mamaia il aduce pe renumitul T-Pain. Dj, solist, actor si producator american, este unul dintre cei mai imitati si solicitati artisti pe plan international si castigator al premiului Grammy in 2010.

A cunoscut succesul in 2005, odata cu primele doua albume lansate, “Rappa Ternt Sanga” si “Epiphany” si a colaborat cu unii dintre cei mai renumiti artisti: Chris Brown, Flo Rida, Plies, Bow Wow, Ciara, Ludacris. Mesajele melodiilor sale sunt foarte variate, de la cele legate de intalnirea marii iubiri (‘I’m sprung’) sau de importanta dansului, “I’m N Luv (Wit A Stripper), pana la spiritul rebel, reggae, al piesei "Shotz".

Cand? Unde? Vineri, 9 iulie, T-Pain, la Bamboo Mamaia!

Citește și:

SAMBATA, 10 iulie

Get yourself perlonized!

Sambata 10 iulie, La Mania gazduieste o captivanta seara Perlon cu Dandy Jack, Sonja Moonear si Sammy Dee.

Dandy Jack + Sonja Moonear = Junction SM. Amestecul lor cultural ii uneste ca un magnet intr-o minunata echipa atat in muzica, dar si in viata. Dandy Jack cu numele sau adevarat Martin Schopf s-a nascut in Santiago de Chile si a trait Germania. El este responsabil cu partea de live si improvizatie a Junction SM. Sonja s-a nascut in Elvetia si este DJ. Are sensibila indatorire de a mixa discuri cu live-ul lui Dandy. Rezultatul este sofisticat si rafinat. Avand deja cariere solo, cei doi au scos la iveala aceasta formula muzicala mai mult din noroc. Robert Hood si-a anulat in ultimul moment un gig in clubul Weetamix din Geneva. Apoi a urmat o pana de curent. Dimitri, promoterul petrecerii le-a dat lor sarcina de a continua petrecerea, iar Dandy si Sonja n-au lasat publicul sa stea o secunda pana dimineata. De atunci au trecut 6 ani, un EP, un remix si o piesa publicata intr-un EP Various. Cam asa se creioneaza povestea Perlon pentru La Mania. Ii asteptam pe cei trei artisti cu mare drag.

Unde? Cand? Sambata, 10 iulie, Club La Mania. Petrecerea incepe la ora 1 AM.
Cat? Intrarea este 20 lei.

Info:
Website: www.lamania.ro
Facebook: https://www.facebook.com/LaMania
Twitter: www.twitter.com/LaManiaClub


Seara de karaokee @HasHas

Sambata de sambata va asteptam la seara de karaokee, cu cele mai cunoscute piese din repertoriul romanesc si strain. Veniti cu vocea si puteti fi premiati cu narghilea si narghilea HasHas (cu absint).

Cand? Unde? Sambata 10 iulie la HasHas din Vasile Lascar 24 de la ora 21:00
Rezervari: 0723.266.103

Citește și:

Bonus:

Romanian Music Awards este cu intrare libera!

Sambata, 10 iulie, Romanian Music Awards, show-ul care aduce pe aceeasi scena peste 35 dintre cele mai importante nume ale muzicii romanesti, va permite accesul gratuit pentru public!

Cele mai importante premii ale industriei muzicale, Romanian Music Awards, organizate de Music Channel, vor avea loc sambata, in Piata Mihai Viteazul din Craiova, de la ora 20.00. Gala de premiere a artistilor nominalizati la cele 14 sectiuni -care pot fi votati pe site-ul Music Channel, www.1music.ro, pana sambata, inclusiv- este cu intrare libera. Cei prezenti in Piata Mihai Viteazul, sambata, de la ora 20.00, ii vor putea vedea pe aceesi scena pe: Alex, Anda Adam, Andreea Balan, Andreea Banica, Blaxy Girls, Claudia Pavel, Connect-R, CRBL, David DJ & Dony, Deepcentral, Deepside Deejays, Delia, Distinto, DJ Andi & Stella, DJ Project & Giulia, Ella, Ellie White, Grasu XXL, Guess Who, Inna, John Puzzle & Miruna, Keo, Liviu Hodor & Tara, Morris, Mossano, Narcotic Sound, Neylini, Play&Win, Puya, Roller Sis & Alice, Ryan & Radu, Smiley, Sunrise INC, Tom Boxer, Vali Barbulescu, Voltaj, Voxis.

Sambata, la Craiova poti sa iti vezi artistii preferati!

Citește și:

Featured foto by Jacob Lund via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 Iulie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.