Setari Cookie-uri

Te-ai odihnit? In weekend n-ai sa dormi!

Joi ai ocazia sa-l intalnesti pe Bob la Atelierul de Productie. Daca nu vrei, nu-i nimic, te trimitem la Letters Bar pentru a-ti intalni live prietenii de pe Facebook. Nu apuci sa te culci bine fiindca vineri ti-am facut iar program: poti sa canti cat te tin plamanii la Hard Rock sau poti sa ramai in Letters pentru petrecerea Back to school. Sambata si Duminica nu se lasa mai prejos. Slava Domnului ca apoi vine ziua de luni si te poti odihni la birou.

“Ador desenele animate si au o influenta destul de puternica asupra lucrarilor mele, pornind de la siluete pana la cromatica. Culorile vesele, elementele decorative, conturul - toate acestea sunt preluate din desenul animat si sunt in antiteza cu fetele posomorate ale personajului”, spune Alexandra despre BOB.

Alexandra Albu este unul dintre artistii grafici ai avangardei bucurestene, actual masteranda a sectiei de Grafica din cadrul UNARTE si absolventa a liceului de Arte Plastice Nicolae Tonitza.

Odata cu expozitia Alexandrei, de remarcat DJ set-ul lui Kapnobatai, un tanar explorator al meleagurilor muzicale romanesti. Radacinile si le trage in mare parte din hip hop si funk, in timp ce se indreapta catre acele ceruri muzicale ramase nedescoperite.

Vineri, 24 septembrie 2010

1. Back to school party la Letters Bar

Vineri, 24 septembrie, va invitam la Back To School Party la Letters Bar.

Scoala a inceput asa ca "It's gonna be chemistry all the way!". Vino vineri in Letters (Calea Plevnei 27) pentru ore de la care chiar nu ai vrea sa chiulesti. Combinarile de N luate cate K si sistemele de ecuatii cu mai multe necunoscute o sa te faca sa intelegi cine are scoala cu adevarat!

@Letters, dupa ora 21:00, Vineri 24 Sept

2. Vineri, 24 septembrie, ora 21.00 – KARAOKE @ Hard Rock Cafe

Serile de Karaoke aduc publicului un repertoriu impresionant, cu trupe si artisti ce au facut istorie de-a lungul vremii: Aerosmith, Queen, Elvis Presley, Bob Marley, The Beatles, Tom Jones, Tina Turner, Michael Jackson, Robbie Williams si multi altii. Rezervari : 021 2066261.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Septembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.