Setari Cookie-uri

Te-ai odihnit? In weekend n-ai sa dormi!

Joi ai ocazia sa-l intalnesti pe Bob la Atelierul de Productie. Daca nu vrei, nu-i nimic, te trimitem la Letters Bar pentru a-ti intalni live prietenii de pe Facebook. Nu apuci sa te culci bine fiindca vineri ti-am facut iar program: poti sa canti cat te tin plamanii la Hard Rock sau poti sa ramai in Letters pentru petrecerea Back to school. Sambata si Duminica nu se lasa mai prejos. Slava Domnului ca apoi vine ziua de luni si te poti odihni la birou.

3. concert NIGHTLOSERS - sambata, 25.09 de la 23.00 @Jukebox

Duminica, 26 septembrie

1. DRUM UP – Unicul show freestyle din Romania
duminica 26 septembrie – ora 20:00 – Tete-a-Tete Coffee Art & Chill

In urma succesului fulminant al primului spectacol DRUM UP la Tete-a-Tete Coffee Art & Chill si datorita cererii publicului, avem placerea sa va invitam la o noua reprezentatie, duminica 26 septembrie de la ora 20:30.

Intrare: 20 lei
Rezervari: 0728.668.463

DRUM UP, unicul show freestyle din Romania este “un concept care a schimbat perceptia oamenilor asupra zilei de munca” fiind astfel descris de catre spectatori. DRUM UP este un show prin excelenta exploziv, plin de umor, ritm si interactivitate, folosindu-se de o gama larga de limbaje artistice: pantomima, dans, step, muzica, improvizatie, parodie si bineinteles multa percutie. Spectacolul “trece dincolo de barierele teatrului facand invizibila granita dintre public si actori.” Un citat de-al lui Vasile Parvan a dat motto-ul show-lui „RITMUL ESTE TRUPUL PALPABIL AL UNEI ENERGII”.

Orlando Petriceanu, Pavel Barsan, Mihai Axinte va promit un show exploziv ce imbina perfect teatrul si muzica.
P.S. aveti instrumente pe-acasa sau pur si simplu vreti sa cantati ? - punem si de-un jam session."
www.drumup.ro



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Septembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.