Setari Cookie-uri

Te-ai odihnit? In weekend n-ai sa dormi!

Joi ai ocazia sa-l intalnesti pe Bob la Atelierul de Productie. Daca nu vrei, nu-i nimic, te trimitem la Letters Bar pentru a-ti intalni live prietenii de pe Facebook. Nu apuci sa te culci bine fiindca vineri ti-am facut iar program: poti sa canti cat te tin plamanii la Hard Rock sau poti sa ramai in Letters pentru petrecerea Back to school. Sambata si Duminica nu se lasa mai prejos. Slava Domnului ca apoi vine ziua de luni si te poti odihni la birou.

3. concert KUMM - vineri, 24.09 de la 23.00 @Jukebox

Sambata, 25 septembrie 2010

1. concert: Electric Vulcans ( Eduard Jak Neumann) @Shift

Eduard Jak Neumann – saxofon, electronics

“Electric Vulcans” povesteste istoria intergalactica a speciei Vucanilor care se pare ca isi are radacinile humanoide in peninsula Balcanica.

Printr-un sound electronic combinat cu vibratiile de cupru ale saxofonului, aflam despre legenda Regelui Ventriloc din Balcani, despre abilitatile telepatice ale Vulcanilor, despre misterul si farmecul ritualurile lor de imperechere.

Acest proiect este un mix de jazz, electronica & klezmer cu cantece si ritmuri din zona est-europeana. Acordurile de tenor ale saxofonului lui Eddie sunt un tribut pentru nume importante din lumea jazz-ului, ca Dexter Gordon, Coltrane, Sonny Rollins, Joe Henderson, cat si al muzicii din “spatiul carpato-danubiano-pontic”

Electric Vulcans – o destainuire sinaptica sub clar de luna pe terasa pub-ului Shift.
http://www.myspace.com/eddieneumann

Intrarea libera


2. Sambata, 25 septembrie, ora 22.30 – Live concert DRESSED TO KISS – Tribut KISS @ Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe si IMIPLACEMIE continua seria concertelor tribut invitandu-va sambata, 25 septembrie, ora 22.30, la un concert special Dressed to Kiss, cel mai bun tribut european al trupei Kiss.

Cu 17 ani de experienta, Dressed to Kiss se pot mandri ca sunt singura trupa de gen care a fost invitata la o sedinta foto alaturi de Kiss, fiind, in acelasi timp, subiectul unui documentar TV (transmis de SKY FOX) si al unei carti autobiografice – “17 Years in a Tribute Band”. Sute de concerte in Italia, Cehia, Slovenia, Spania si Germania au demonstrat ca muzicienii se ridica la valoarea idolilor lor, aducand spiritul Kiss in toate colturile Europei. Jocuri de lumini, stroboscoape, masini de fum, efecte pirotehnice – nimic nu va lipsi din incendiarul show Dressed to Kiss.

Biletele, in valoare de 39 RON, sunt disponibile in retelele myticket.ro, ticketfan.ro,bilete.ro, bilete.ro precum si in magazinele Diverta si Flanco si la Hard Rock Cafe.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Septembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.