Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Nici in acest sfarsit de saptamana nu te vei plictisi. Am avut de insirat atat de multe petreceri si concerte incat ne-a fost greu sa le strangem in sase pagini de Kudika. Atentia ne-a fost atrasa in mod special de petrecerea Black&White de la Letters Bar, concertul Pete & The Pirates din Control si evident cel The Animals & Friends din JukeBox. Aruncati si voi un ochi ca sa va faceti programul!

Rezervari: 021 2066261.

3. Festivalul Berii la AFI Palace Cotroceni Mega Fun

Incepand de vineri, 1 octombrie, pana duminica, 3 octombrie, bucurestenii sunt asteptati la Festivalul Berii.

O sarbatoare in stil nemtesc, Festivalul Berii va fi organizat in parcarea AFI Palace Cotroceni Mega Fun de pe Bdul. Vasile Milea.

Astfel, timp de trei zile, parcarea mall-ului de pe Bdul. Vasile Milea se va transforma intr-o imensa berarie unde iubitorii berii vor putea sa deguste din sortimentele puse la dispozitie de producatorii interni si internationale. Binecunoscutele Carlsberg, Holsten, Tuborg sau Skol, alaturi de “nemtoacele” Oettinger, Patrizier sau Monchshof vor insoti intr-un mod ideal preparate din cultura culinara germana, dar si din cea romaneasca.

Si pentru ca berea merge mana in mana cu muzica si buna dispozitie, in fiecare dintre cele trei seri, incepand cu ora 19:00, atmosfera va fi incinsa de spectacole de percutie, pantomima si stand-up comedy (vineri), precum si concerte sustinute de trupele Asha (sambata), AG Weinberger si fanfara Karpaten Show (duminica).

In plus, cei care vor veni la Festival vor avea ocazia sa admire o expozitie de artizanat si obiecte handmade din ceramica si lemn, costume populare, tesaturi, articole din piele, covoare, instrumente muzicale, cergi si chiar bijuterii.

Blonda sau bruna, berea va fi indiscutabil foarte multa si rece!

4. La ora 20.00 Green Hours 22 jazz-cafe prezinta in cadrul intilnirilor Icon Arts Bourbon Jazz Unit

Simona Chirita – vocal
Alex Svet – pian
Sebi Joo – bas
Andrei Marcovici – percutie
invitat
Sorin Romanescu – ghitara

5. 2 ani de Control cu Pete & The Pirates


Vineri, 1 octombrie Control-ul sarbatoreste doi ani de existenta. Invitatii speciali ai evenimentului sunt englezii de la Pete & The Pirates.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Septembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.