Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Nici in acest sfarsit de saptamana nu te vei plictisi. Am avut de insirat atat de multe petreceri si concerte incat ne-a fost greu sa le strangem in sase pagini de Kudika. Atentia ne-a fost atrasa in mod special de petrecerea Black&White de la Letters Bar, concertul Pete & The Pirates din Control si evident cel The Animals & Friends din JukeBox. Aruncati si voi un ochi ca sa va faceti programul!

Biletul de intrare costa 30 de lei si va putea fi achizitionat de la club incepand cu 13 septembrie.

2 X 222 ! Pe primii 222 de sositi ii cinstim cu cate 2 shot-uri de tequila!



Sambata, 2 octombrie



1. Incepand cu ora 22.30 – Concert CORTEZ @ Hard Rock Cafe


Trupa CORTEZ revine in toamna aceasta pe scena din Hard Rock Cafe. Vino sambata, 2 octombrie, incepand cu ora 22:30, la o seara de hituri rock!

Ioan Oprea Cortez (voce), Peter Sarosi (clape), Laszlo-Orth Hunor (chitara), Florin ’Pefi’ Pop (tobe) si Mircea ’Burete’ Preda (bass) vor interpreta piese din impresionantul lor repertoriu ce atinge zone rock ( de la Metallica la Red Hot Chilli Peppers), pop rock (de la U2 la Bryan Adams) si rock’n’roll (de la Elvis la The Beatles). Nu vor lipsi nici compozitiile proprii, playlist-ul serii incluzand si piese semnate de Peter Sarosi (muzica) si Dinu Olarasu (versurile).

Pretul unui bilet la concert este in valoare de 25 lei.

2. Warm-up party Morcheeba@ Shift


Pe 2 octombrie sarbatorim la Shift intoarcerea in trupa a solistei Skye Edwards si ii premiem pe 2 dintre cei care ni se alatura cu cate o invitatie la concertul Morcheeba organizat de Events la Sala Palatului, pe 5 octombrie, incepand cu ora 20.

In 1995 Morcheeba debuta pe scena britanica intr-o formula de trio, din care faceau parte Dj-ul Paul Godfrey, fratele sau, instrumentalistul Ross Godfrey si vocalista Skye Edwards. De-a lungul anilor sound-ul Morcheeba a oscilat intre mai multe stiluri muzicale datorate si numeroaselor experimente si a colaborarii cu diversi artisti si soliste venite sa o inlocuiasca pe Skye, dupa ce aceasta a parasit trupa in 2003, dedicandu-se unei cariere solo.

In 2010 membrii trupei Morcheeba s-au reunit cu Skye Edwards, celebrand acest lucru prin finalizarea celui de-al saptelea album al carierei lor: „Blood like Lemonade”, care ne readuce la stilul primelor albume al britanicilor, dar se detaseaza ca fiind unul dintre cele mai introspective.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Septembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.