Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Nici in acest sfarsit de saptamana nu te vei plictisi. Am avut de insirat atat de multe petreceri si concerte incat ne-a fost greu sa le strangem in sase pagini de Kudika. Atentia ne-a fost atrasa in mod special de petrecerea Black&White de la Letters Bar, concertul Pete & The Pirates din Control si evident cel The Animals & Friends din JukeBox. Aruncati si voi un ochi ca sa va faceti programul!

„Blood like Lemonade” combina stilul Morcheeba cu care ne-au obisnuit in cei 15 ani de existenta, inca de la inceputurile trupei (“Who Can You Trust” si “Big Calm”) cu influente usor exotice datorate unor instrumente ca pianul african (piesa “Even Though) sau muzicuta blues pe “Mandala”. Ele vin sa completeze printr-o nota misterioasa amprenta downtempo si trip-hop caracteristica band-ului.

Dupa mai multe reprezentatii in S.U.A., turneul european de promovare al albumului „Blood like Lemonade” readuce trupa Morcheeba la Bucuresti pe data de 5 octombrie la Sala Palatului

Bilete: 90 lei, 120 lei, 160 lei sau 200 lei in functie de categorie, pe www.eventim.ro , sau prin reteaua nationala Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange stores si librariile Humanitas), insa participarea la pre-party-ul Morcheeba iti da sansa sa castigi una dintre cele 2 invitatii pentru care se va organiza o tombola la Shift, dupa miezul noptii.

Intrarea libera

3. La ora 20.00 Ambasada Republicii Federale Germania la Bucuresti si Green Hours 22 jazz-café prezinta Concert extraordinar BLOWING FRONT (Germania)


Lionel Haas - pian
Regis Molina - saxofon
Daryl Taylor - contrabas
Rico McClarrin - baterie
Gilberto Acen Ortega Torres (Cuba / Romania) - percutii

Cistigatori ai Premiului Berlin Jazz and Blues Award 2007

"Fondatorul grupului, compus din muzicieni de mare clasa este pianistul Lionel Haas, care semneaza si muzica, o combinatie de Jazz, Funk, Blues si Latino.
"Ca o rafala de vant" - asa caracteriza publicatia Jazzpodium sunetul suflatorilor. Muzica lor contine influente pline de temperament din traditia afro-americana."

www.myspace.com/blowingfront

4. Aristocratii - sambata in Prometheus (stand-up comedy)

Aristocratii revin in Bucuresti la Club Prometheus incepand cu 2 octombrie.

Stand-up comedy cu Toma, Sergiu si Radu. In fiecare sambata de la ora 20 si de la ora 23.

Bilet 20 lei.
10 lei pentru studenti. (Pe baza carnetului de student.)

Rezervari la 0723.879.665.

Duminica, 3 octombrie


1. La ora 20.00 Green Hours 22 jazz-cafe prezinta in cadrul intilnirilor Icon Arts Recital cameral Duo Atris

Raluca Stratulat – vioara
Adriana Toacsen – pian




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Septembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.