Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Joi, 13 ianuarie, Bamboo Brasov iti prezinta o invitata speciala si un hit special! Alexandra Stan si al sau �Mister Saxobeat�!

Joi, 13 ianuarie


1. Joi, 13 ianuarie, ALEXANDRA STAN IL ADUCE PE “MR SAXOBEAT” IN BAMBOO BRASOV!

Joi, 13 ianuarie, Bamboo Brasov iti prezinta o invitata speciala si un hit special! Alexandra Stan si al sau “Mister Saxobeat”!

Te numeri printre iubitorii de distractie si de muzica dance? Bamboo Brasov te invita la un show live cu una dintre cele mai cunoscute si indragite melodii ale momentului! Hitul care a cucerit topurile muzicale, “Mister Saxobeat”!

Iar pentru ca tu si prietenii tai sa puteti savura o bautura calda sau un ceai puternic aromat inainte de mult-asteptatul concert, Bamboo va asteapta in Lounge-ul deschis incepand cu ora 18.00!
Pe 13 ianuarie, in Bamboo Brasov, va rasuna cel mai puternic “beat”, “Mister Saxobeat”, interpretat de Alexandra Stan!

Intrare : 10 Ron
Studentii beneficiaza de intrare gratuita la prezentarea carnetului!

Rezervari: 0734 226 266
office@bambooclub.ro
www.bamboogroup.ro
Tampa Gardens, Str. Molidului Nr.43

2. Joi 13 ianuarie, ora 22.00 la CONTROL: Festivalul Filmul de Piatra - PETRECEREA CONTINUA...

In cadrul ceremoniei de inchidere de duminica 9 ianuarie Festivalul Filmul de Piatra , consacrat scurtmetrajelor din Romania si Republica Moldova desfasurat in perioada 6 – 9 ianuarie la Piatra Neamt, si-a desemnat castigatorii .

Joi 13 ianuarie, participantii, castigatorii, membrii juriului, partenerii media si toti prietenii Filmului de Piatra se reunesc in Bucuresti, in club CONTROL sa sarbatoreasca succesul celei de-a doua editii a festivalului.

Party-ul va fi animat de dj set-ul lui Charlie Dundeen. Sunteti asteptati pe ringul de dans cu indietronica, electro synth & space disco.

Intrarea este libera.

Vineri, 14 ianuarie



1. ORA 21.00 – KARAOKE STAR @Hard Rock Cafe

In fiecare seara de vineri, iti dam sansa de a te transforma din fan... in idol! Traieste-ti momentul de glorie interpretand o piesa dintr-un impresionant repertoriu ce cuprinde trupe si artisti ca: ABBA, AC/DC, Aerosmith, Bob Marley, The Beatles, U2, Queen, Michael Jackson, Holograf, Vama Veche, Robbie Williams, REM si multi altii.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Ianuarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.