Setari Cookie-uri

Balkanik, primul festival de muzica balcanica din Romania

BALKANIK! va avea loc la Gradina Uranus in perioada 23-24 septembrie si este primul eveniment de muzica si cultura balcanica din Romania.

Si Trupa Crispus va fi prezenta la Balkanik! Acestia transforma jocul cu focul in spectacole magnifice in care combina pirotehnia cu acrobatia, creand efecte vizuale unice. Pe langa toate aceste componente, festivalul va contine si un targ, unde mestesugari si artisti vor expune diverse produse cu tematica, in fiecare zi, incepand cu ora 14:00.


Papa La Soni” va asigura specialitatile culinare din festival, publicul avand ocazia sa savureze berbecut turcesc, tocanita sarbeasca si gulas. „Papa La Soni” a creat un concept viu, relaxat: gastro-muzica, asociind o mancare bine facuta, gustoasa, cu un eveniment cultural-artistic la fel de savuros.

Rezultatul acestui mix cultural este un concept original, un loc unic, spatiu al exprimarii libere, ingeniozitatii si non-conformismului. Un eveniment pentru toti cei care vor sa inteleaga cultura si muzica balcanica.

Festivalul va fi prezentat de George Pistereanu, cunoscut pentru rolurile din “Eu cand vreau sa fluier, fluier”, regia Florin Serban, si “Loverboy”, regia Catalin Mitulescu. Acest eveniment este organizat de Asociatia Culturala Metropolis cu sustinerea Primariei Sectorului 5, Primariei Generale a Capitalei si avand ca sponsor principal Apa Nova Bucuresti.

Pentru mai multe detalii vizitati site-ul www.balkanikfestival.ro si www.facebook.com/balkanikfestivalro.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.