Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii: editie speciala de Revelion

Daca inca nu te-ai hotarat, avem pentru tine cateva propuneri de Revelion: in club, in restaurant, cu muzica live sau cu mancare pretentioasa, o petrecere formala sau una cu surprize, sunt atatea posibilitati! Tu unde vei fi de Anul Nou?

"Ce faci de Rev?" e intrebarea sezonului. Daca inca nu te-ai hotarat, avem pentru tine cateva propuneri de Revelion: in club, in restaurant, cu muzica live sau cu mancare pretentioasa, o petrecere formala sau una cu surprize, sunt atatea posibilitati! Tu unde vei fi de Anul Nou?

1. Midnight Masquerade Ball – a 3-a editie @ Silver Church Club

Midnight Masquerade Ball "Midnight Masquerade Ball" inseamna desigur Bal mascat. "Bal" pentru a sublinia solemnitatea serii si atentia cu care este tratat orice detaliu insemnand decorul, mobilierul, atmosfera, crescendo-ul muzical si artistic. "Mascat" pentru a transmite si comunica extrem de concis esenta (cheia) in care se va desfasura intreaga seara: fiecare persoana prezenta la acest eveniment va purta un costum sau o masca, adica va intruchipa un personaj. Astfel, fiecare va juca un rol. Unii participanti vor dori sa isi joace si in aceasta seara rolul din fiecare zi, asa cum sunt obisnuiti. Poate din conservatorism, poate din motive de timiditate, de siguranta, instinct de autoconservare, confort psihic, teama de a parea penibili, agorafobie etc., nu vor dori sa se costumeze. Si ei sunt bineveniti. Costumatia este recomandabila, dar nu obligatorie.

Pentru toti ceilalti, motto-ul serii este:
"Only for this night, choose a character that you've always wanted to be!"

Rolul pe care doriti sa-l jucati in acasta noapte speciala, personajul pe care doriti sa-l intruchipati si costumatia in care doriti sa va deghizati trebuie sa se supuna unei singure reguli: sa fie un personaj in a carui piele ati dorit dintotdeauna sa intrati.

Evenimentul din aceasta seara are o regula ce se doreste a nu fi incalcata: "Silence rule".
Aceasta regula a tacerii are urmatoarea semnificatie: chiar daca unele persoane ne sunt cunoscute din viata de zi cu zi sau de la evenimentele anterioare ce au avut loc in club, regula tacerii ne obliga sa NU tinem cont de adevarata identitate a persoanei in cauza si sa respectam rolul pe care aceasta il propune. Dupa ora 00.00 regula poate fi pastrata, dar nu se mai constituie intr-o obligatie.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.