Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Afla care sunt cele mai interesante evenimente care se vor desfasura la acest sfarsit de saptamana!

Sambata, 16 iunie

1. ORA 22.00 – CONCERT MAKING OFF @Hard Rock Cafe

Serile de vara sunt intotdeauna mai frumoase in aer liber, cu muzica buna si prieteni apropiati. Asa ca suna-ti gasca si dati-va intalnire sambata, 16 iunie, de la ora 22:00, pe terasa Hard Rock Cafe pentru un concert live alaturi de trupa Making Off. Vino pregatit de dans si nu vei fi dezamagit! De la Depeche Mode la Rihanna si Linkin Park, playlist-ul exploziv al trupei Making Off te va face sa petreci pana la miezul noptii.

Intrarea la concert este libera, iar distractia...nelimitata!

2. Bloomsday la Bucuresti - sarbatoare dedicata scriitorului irlandez James Joyce

Sambata, 16 iunie 2012, la ora 17.00, in Piata Valter Maracineanu din Bucuresti (in fata localului The James Joyce Pub & Restaurant, zona Cismigiu) va avea loc prima editie a festivalului Bloomsday la Bucuresti, desfasurat sub patronajul E.S. domnul Oliver Grogan, ambasadorul Irlandei in Romania. Acest eveniment cultural unic este dedicat operei literare Ulise a scriitorului irlandez James Joyce.

Citește și:

Bloomsday se sarbatoreste in intreaga lume in fiecare an pe data de 16 iunie, ziua in care se desfasoara actiunea din romanul Ulise. Sarbatoarea a preluat numele personajului principal al cartii, Leopold Bloom.

Vizionare placuta


Kudika
14 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.