Setari Cookie-uri

Noaptea Alba a Celor Mai Cool Localuri: Bucharest KoolHunt 2012

Esti invitata sa devii coolhunter pentru o noapte!

Bucharest KoolHunt 2012 – desfasurarea pas cu pas

Incepeti traseul KoolHunt din orice punct al Bucurestiului si vizitati cate localuri doriti... sau cat va tin picioarele! In fiecare din localurile participante, veti primi un preparat din partea casei si o stampila. Cand vine ospatarul cu preparatul gratuit, intindeti o mana, un picior, orice, stampilati-va oriunde pe corp – fiecare stampila conteaza! Nu va dati batuti pana cand nu sunteti “tatuati” cu toate cele 5 litere: R, A, L, U si K. Puteti aduna si mai multe stampile, dar doar cu un set de 5, doar cu “RALUK” stantat undeva – oriunde! – pe corp veti putea intra la marele party final, din Madam Pogany.

Acolo, in creierii noptii, dupa ce-ati petrecut pe traseu fiecare in ritmul vostru, veti petrece impreuna cu echipa Raluk.ro la Marele Party Final! Aici voi, coolhunter-ii pentru o noapte, veti fi premiati – toti cei care au raspuns provocarii, au batut strazile Bucurestiului si s-au infiintat in cat mai multe localuri vor intra in concursurile serii, in functie de numarul de stampile acumulate!

Citește și:

Entry Level, Cool Amator sau Pro?

Deci pe 14 iulie, pregatiti-va sa rezistati pana la ceas tarziu in noapte, caci va fi una alba-n Capitala, de calibru must-party! Fie ca va tine adrenalina pe baricade toata noaptea, fie ca bifati doar cateva localuri de pe traseu – ca sunteti coolhunteri aspiranti (entry-level), in devenire (cool-amator) sau de cursa lunga (pro) – veti intra in gratiile Raluk.ro, la petrecerea finala si in concursurile noptii albe!

Dar de la KoolHunt iesim castigati chiar si fara sa fi fost premiati: vom avea in sfarsit o imagine de ansamblu a Bucurestiului ospitalier, care inca se mentine la acel nivel de calitate, a serviciilor si a preparatelor, intrinseca unui Mic Paris.

Vizionare placuta


Kudika
12 Iulie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.