Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Daca nu ti-ai planificat un weekend racoros la mare sau la munte, atunci Bucurestiul ti-a pregatit cateva petreceri interesante.

Sambata, 21 iulie 2012

1. ORA 22.00 – CONCERT DALMA LIVEXPERIENCE @Hard Rock Cafe

Pe 21 iulie, de la ora 22:00, la Hard Rock Cafe ai parte de o experienta live de neuitat! Ia-ti prietenii cu tine si vino la un nou concert in aer liber, alaturi de Dalma Livexperience si playlist-ul lor de exceptie! Donna Summer, Katy Perry, Tina Turner, Maroon5, Whitney Houston si multi altii vor prinde viata in interpretarea indragitei Dalma Kovacs si a colegilor sai de trupa.
Intrarea este gratuita, iar distractia… nelimitata!

2. Baneasa Shopping City - Summer Campaign

Incepand cu 21 iulie si pana la sfarsitul lunii august, Baneasa Shopping City deschide sezonul Jocurilor Antice, fiind gazda celor mai intense competitii sportive, inspirate de cele mai fascinante culturi ale lumii. In fiecare seara, intre 18:00 si 20:00 si pe durata intregii zile in weendurile 21-22 iulie, 28-29 iulie, 11-12 august si 18-19 august, pasionatii de sport se vor putea intrece in cinci competitii captivante.

Citește și:

3. ora 22.00@Control: INDIE INVASION with Leo

Sambata, 21 iulie, Control te invita la o editie speciala a party-ului INDIE INVASION (cu Leo): o seara dedicata SZIGET FESTIVAL.
In playlistul serii veti recunoaste hit-urile trupelor care vor aparea anul acesta pe scena festivalului din Budapesta :The Stone Roses, Placebo, The Vaccines, Two Door Cinema Club, The Killers, The Horrors, etc .
Cei prezenti la petrecere au sansa de a castiga 2 abonamente la Sziget Festival 2012 si alte premii surpriza.
Tragerea la sorti se va face pe ringul de dans pana la ora 4 a.m.!
Party all night long!

Intrare libera.

Vizionare placuta


Kudika
19 Iulie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.