Setari Cookie-uri

Downtown deschide sezonul de clubbing indoor toamna iarna 2015/2016

Am pregatit pentru primul weekend de distractie indoor al acestui sezon un playlist cu cele mai dansabile piese ale tuturor timpurilor, animatie bine sustinuta, personal atent si un spatiu 100% safe.

Vineri, 4 septembrie 2015, incepand cu ora 23:00, Bucurestiul prinde viata! Kilometrul 0 al distractiei se afla in Str. Mendeleev nr 32, unde batranul Downtown a fost complet renovat si reinventat.

Noul Downtown este un club unde muzica buna, distractia si siguranta oaspetilor sai reprezinta esenta conceptului in baza caruia am reconstruit aceasta locatie. In acelasi timp, Downtown va pastra spiritul bunei dispozitii care a incins cele mai tari petreceri din Bucurestiul ultimilor 15 ani.

Pentru a sublinia noutatea conceptului, interiorul clubului de traditie a capatat un aer modern si sofisticat prin decorarea acestuia cu oglinzi care creaza un inedit joc de lumini si umbre.

Va asteptam asadar la aceeasi adresa, intr-un spatiu nou, animat de distractie si voie buna. Am pregatit pentru primul weekend de distractie indoor al acestui sezon un playlist cu cele mai dansabile piese ale tuturor timpurilor, animatie bine sustinuta, personal atent si un spatiu 100% safe.

Citește și:

Va asteptam!

Moonlight Downtown
Str. Mendeleev nr 32
Rezervari la: 0724.751.351
Toate rezervarile pentru vineri si sambata vor beneficia de 30% discount!
Facebook: https://www.facebook.com/Club.Moonlight.Downtown.Bucuresti

Despre Moonlight Downtown


Batranul Downtown, prezent in peisajul clubbing-ului bucurestean inca din anul 2001, continua sa anime serile pertecaretilor de pretutindeni, dornici de distractie memorabila. Un ‘cocktail’ extrem de savuros, obtinut din pasiune pentru evenimente reusite, animatie bine sustinuta, dj iscusiti, personal insufletit si cate si mai cate….Legenda Downtown continua sa fie scrisa, desigur cu ajutorul dumneavoastra, dragii nostrii prieteni!


Singurul local din Bucuresti cu animatie si DJ in fiecare seara a saptamanii, Downtown mentine standardele foarte ridicate in ceea ce priveste calitatea, pastrand increderea si renumele castigate de-a lungul timpului.

Citește și:

    Club animat seara de seara, petreceri tematice si oferte speciale in intervalul orar 20:00 – ultimul client.

    Vizionare placuta


    Kudika
    3 Septembrie 2015
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.