Setari Cookie-uri

O pierzi fara sa iti dai seama

Ti se pare ca este usor de citit, usor de descifrat. Pentru ca stii ca daca o vrei o poti avea. Si unde ar mai fi distractia?

Sunt mesajele la care nu mai raspunzi.

Sunt pozele de pe Facebook la care te uiti si dupa pui telefonul jos.

Este fiecare plan anulat atunci cand vine vorba de ea.

Este atentia pe care nu i-o mai arati. Insa ea are nevoie in continuare.

Pentru ca ea intotdeauna ti-a oferit tot ce a putut. Tot timpul ei, toata atentia ei, toata rabdarea ei...

Este fiecare surpriza care nu te mai intereseaza. Cu toate ca ea a pierdut mult timp pentru a gasi un cadou cu care sa te faca fericit.

Este vorba despre noptile pe care ea si-ar dori sa le transforme in dimineti, insa tu de fiecare data ai alte planuri si ii spui "Noapte buna".

Ti se pare ca este usor de citit, usor de descifrat. Pentru ca stii ca daca o vrei o poti avea. Si unde ar mai fi distractia?

Unde este distractia cand cuiva ii pasa de tine?

Unde este distractia cand exista adevar?

Unde este distractia cand tu vrei doar mister si drama?

Citește și:

Dar adevarul este ca o pierzi si nici macar nu iti dai seama. O pierzi un pic mai mult de fiecare data cand nu ii raspunzi. O pierzi un pic mai mult de fiecare data cand anulezi planurile. O pierzi un pic mai mult de fiecare data cand alegi pe altcineva si pe ea o lasi singura. O pierzi un pic mai mult de fiecare data cand nu o apreciezi. O pierzi un pic mai mult de fiecare data cand nu esti langa ea, desi ea are nevoie.

O pierzi un pic mai mult de fiecare data cand se duce la culcare si se intreaba "Oare de ce nu sunt suficient de buna pentru el?"

Insa, ce nu isi da ea seama acum este ca aceste sentimente pe care le are pentru tine o tin departe de adevar. Ea este suficient de buna pentru tine. De fapt, este mai mult decat atat. Tu nu esti suficient de bun pentru ea.

Pentru ca daca ai fi demn de ea... ai aprecia-o. Ai intelege cate merita.

Dar, intr-o zi o vei pierde pentru totdeauna. Pentru ca ea va ajunge la un punct in care nu va mai avea nimic de oferit si va pleca. Si va fi ranita, va avea inima zdrobita... Insa va trece peste aceasta durere.

Citește și:

Si, intr-o zi, ea va fi cea care nu va mai raspunde. Ea va fi cea care va ignora mesajele. Ea va fi cea care va merge mai departe. Si va zambi pentru altcineva; si va iubi pe altcineva; si va fi fericita.

foto interior si prima pagina: bondart, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Ianuarie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.