Setari Cookie-uri

Cum stii ca esti pe drumul cel bun

Exista si drumuri bune in viata. Trebuie doar sa le recunoastem si sa pasim pe ele.

Se spune ca nebanuite sunt caile vietii insa eu cred ca, inconstient sau constient, noi alegem drumul pe care mergem. Primul pas pe care il facem atunci cand acesta este plin de gropi, este sa invatam sa evitam gropile. Urmatorul este sa alegem un drum bun, fara denivelari prea mari sau pericole ascunse. Pentru ca da, exista si drumuri bune in viata. Trebuie doar sa le recunoastem si sa pasim pe ele.

Cum stiu ca sunt pe drumul cel bun?

drumul cel bun Foto: Yuganov Konstantin, Shutterstock

Este o intrebare pe care mi-am pus-o de mai multe ori. Pe plaja Micului Gold din 2 Mai, sub cerul instelat, atunci cand cautam sa descopar de ce m-am nascut. In timpul, unei campanii de PR, atunci cand implementam diverse tactici. Initial, mi-am folosit mintea. Insa mi-am dat seama ca, atunci cand vine vorba de luat decizii, mintea este o arma cu doua taisuri. intotdeauna va gasi argumente pro si contra. Unde mai pui ca seva lasa influentata de experientele din trecut si va fi tentata sa plece urechea la ceea ce spun cei din jur.

Citește și:

In timp, alunecand in gropi si iesind din ele, oprindu-ma la raspantii si alegand o alta cale, fara a privi prea mult inaintea mea, am descoperit ca drumul cel bun este cel care te face sa te simti implinita. Poate ca nu ii multumeste pe cei din jur, poate ca ei nici macar nu il vad, insa te face sa fii autentica.

Cand esti pe drumul cel bun, te simti inspirata si plina de energie. Nu conteaza cate ore lucrezi sau cat efort fizic. Bateria ta interna, in permanenta incarcata, te hraneste in permanenta cu energie.

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.