PIATRAONLINE lanseaza 10DesignBlog

PIATRAONLINE lanseaza 10DesignBlog

Proiect pentru tinerii pasionati de arta decorativa si design de interior

comunicat de presa

piatraonlineIubesti designul si arhitectura? Vrei sa iti impartasesti pasiunea pe propriul tau blog? Cu ocazia aniversarii de 10 ani, PIATRAONLINE lanseaza o provocare pentru tinerii pasionati de arta decorativa si design interior oferind 10 bloguri la cheie.

Sub conceptul 10DesignBlog, http://10designblog.piatraonline.ro/, PIATRAONLINE pune la dispozitie cate o platforma online designerilor de interior si arhitectilor care se afla la inceput de drum sau tuturor celor pasionati de acest domeniu. Astfel, liderul in materiale de constructii din piatra naturala porneste in cautare de tineri dornici sa se exprime in scris despre tot ceea ce e frumos: de la decoratiuni, la locuri din tara sau din lume.

„Dupa 10 ani de proiecte frumoase realizate impreuna cu cei mai buni designeri si arhitecti, PIATRAONLINE cauta 10 idei de blog pe care sa le premieze cu tot suportul necesar lansarii in blogosfera. De la alegerea unui nume inspirat pentru blog, pana la workshop-uri de design, copywriting si arta fotografica, plus un eveniment de premiere dedicat exclusiv celor 10 castigatori. Credem cu tarie ca este important ca majoritatea arhitectilor si designerilor sa aiba o platforma unde sa se poata mandri cu talentul creativ si sa-si dezvolte un portofoliu puternic”, sustine initiatorul proiectului Mariana Bradescu-Constantinescu, fondatorul proiectului 10DesignBlog.

Pentru a se inscrie in campanie, cei interesati sunt rugati sa acceseze http://10designblog.piatraonline.ro/ si sa urmeze pasii din formular.

Perioada de inscriere are loc in intervalul 10 februarie – 10 martie 2017, urmand ca fericitii castigatori sa fie desemnati pana pe 10 aprilie 2017. Cei 10 finalisti vor fi premiati in cadrul evenimentului de aniversare a 10 ani de PIATRAONLINE ce va loc in luna mai!

piatraonlineJuriul este format din Elis Popescu (co-fondator si redactor-sef designist.ro), arh. Eduard Baicu (www.phenomenalaboratory.com) arh. Hamid Nicola Katrib (www.hamid-nicola-katrib.ro), si Mariana Bradescu-Constantinescu (PIATRAONLINE).

PIATRAONLINE le multumeste partenerilor care sustin aceasta initiativa: Designist.ro, Alistmagazine.ro, Spatiulconstruit.ro, Natalia Berezovskaia – designer de interior si blogger la www.creativ-interior.ro, 2activePR, Marks si Headstart Creative Agency.

#10DesignBlog #GeneratorDeInspiratie #Piatraonline10ani

Vizionare placuta


Kudika
10 Februarie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri