Setari Cookie-uri

6 Minciuni pe care ni le spunem zilnic

Minciuni care ne impiedica sa ne bucuram de viata la cote maxime.

minciuni Foto: Warpboyz, Shutterstock

Atunci cand traim pe pilot automat, viata ne este guvernata de credinte si tipare. Gandurile ni se invartesc in cap si, in loc sa actionam, reactionam. Iata sase dintre minciunile pe care ni le spunem zilnic si care ne impiedica sa ne bucuram de viata la cote maxime.

1. Trecutul ma va bantui mereu

Corectie - trecutul te va bantui daca il vei lasa. Nu esti sortita sa repeti la nesfarsit vechile greseli sau tipare. Lucru pe care il faci in acest moment - auto-reflectie, interogarea modele vechilor de gandire - este un mare pas in directia schimbarii. Data viitoare, inainte de a lasa frica sa te cuprinda, intreaba-te care este sursa acesteia. Vezi daca este vorba de un tipar sau de o situatie cu adevarat periculoasa.

2. Succesul este opusul esecului

Nu exista esecuri, doar rezultatele sau lectii. Chiar daca lucrurile nu se desfasoara asa cum era de asteptat, nu renunta. Trage concluziile si mergi mai departe. Doar avansand pas cu pas, poti obtine victoria. Nu uita ca lupta se castiga cu mult inainte de victoria finala. Este o stare de spirit.

Citește și:

3. Daca as ...... , as fi fericita
Exista doua moduri de a atrage fericirea. Unul este de a avea tot ce vrei, celalalt este sa fii multumita cu tot ce ai. Este vorba, de fapt, de unul si acelasi lucru. Atunci cand esti fericita cu ceea ce ai, atragi si mai multe motive de fericire. Fericirea vine atunci cand nu te plangi din cauza a ceea ce iti lipseste ci oferi apreciere pentru ceea ce ai.

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.