Setari Cookie-uri

Advertorial Somnul linistit al bebelusilor

Tonul diminetilor voioase si curioase e dictat de nivelul de confort al bebelusului din timpul noptii. Un somn bun si odihnitor depinde, in mare masura, de scutecul folosit: daca cel mic nu e deranjat de umezeala, atunci scutecul si-a facut treaba si toata lumea e multumita. Cu noua tehnologie Pampers Baby-Dry cu 3 canale absorbante pentru distribuire uniforma a lichidului, atat tu cat si bebe aveti parte de nopti si zile linistite.

Mamica a cinci copii, Anca Serea ne-a povestit despre cat de important este un somn linistit pe timpul noptii: „Pot spune ca micutii mei, pentru ca inca sunt micuti pentru mine, m-au invatat multe lucruri utile, chiar inainte de a putea rosti cuvinte. M-au invatat ca in spatele unei zile frumoase si vesele, sta o noapte de somn linistit si fara surprize. Știu ca puiutul meu a dormit fara probleme, atunci cand ma ridic din pat, ma duc spre patutul lui plin de jucarii, iar acolo ma asteapta doi ochi mari, curiosi si un zambet pana la urechi. Ma aplec sa il ridic in brate, iar cand ii simt bataile inimii langa pieptul meu, imi dau seama ca scutecul a facut treaba buna, iar pe noi doi ne asteapta o noua zi de intamplari poznase si descoperiri amuzante.

Anca a avut ocazia sa incercce noul Pampers Baby-Dry si ne-a spus ca este perfect pentru Moise! “Am avut parte de multe experiente cu scutece de-a lungul timpului. Acum am incercat noul Pampers Baby Dry si sunt extrem de fericita! Moise al meu se trezeste cu pielea uscata si este mai vesel ca niciodata! Noaptea se bucura de un somn odihnitor, iar pe timpul zilei ne consumam amandoi energia cu experiente noi.”

Daca, peste zi, un scutec trebuie sa absoarba aproximativ 150ml de lichid, noaptea, cand somnul e mai lung si mai profund, un scutec trebuie sa retina pana la 240ml de lichid - echivalentul a 2-3 biberoane cu lapte. Noul Pampers Baby-Dry dispune de 3 canale absorbante care ajuta la distribuirea uniforma a lichidului. Lichidul este absorbit in interiorul scutecului, distribuit uniform si transformat in gel astfel ca umezeala este tinuta departe de pielea bebelusului.

Caracteristicile noului Pampers Baby-Dry:

• 3 canale absorbante: ajuta la distribuirea uniforma a lichidului in interiorul scutecului;
• Laterale flexibile: ofera o fixare confortabila pentru protectie impotriva scurgerilor;
• Microperle absorbante: strat interior ce retine si absoarbe umezeala pentru pana la 12 ore;
• Straturi cu uscare rapida: absorb umezeala si o tin departe de pielea bebelusului;
• Moale ca de bumbac*: un strat superior moale ce ramane uscat pentru un somn linistit; (*Produsul nu contine bumbac)
• Pielea respira: materialele lasa pielea bebelusului sa respire.

“Sunt relaxata si multumita cand stiu ca Moise are un scutec care il protejeaza de umezeala pe timpul noptii. Și, de ce sa mint, ma bucur sa stiu ca si noi, parintii, putem dormi la fel de profund si ca, dimineata, vom fi odihniti, energici si motivati sa descoperim lumea impreuna cu el! ”, a incheiat Anca.

Pampers este recomandat de Societatea Romana de Pediatrie.

Vizionare placuta


Kudika
20 Decembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.