Setari Cookie-uri

Tatuajul tau s-a decolorat? Scapa de el definitiv cu Laser Eraser

Noul tau tatuaj ar putea sa arate foarte bine acum, dar aspectul lui se va schimba pe masura ce inaintezi in varsta.

comunicat de presa

tatuaj
De la prima masinarie patentata in acest scop in 1891 de Samuel F. O’Reilley, tehnica tatuarii a devenit din ce in ce mai populara. Foarte multe persoane au apelat si inca apeleaza la aceasta metoda de infrumusetare, dar ajung de cele mai multe ori sa o regrete.

Noul tau tatuaj ar putea sa arate foarte bine acum, dar aspectul lui se va schimba pe masura ce inaintezi in varsta. Aspectul diferit si sentimentul de nepotrivire cu o anumita varsta, te vor face sa vrei sa elimini cerneala din piele. Tehnologia moderna te scapa insa de griji. Indepartarea tatuajelor cu ajutorul laserului este o metoda cu rezultate de 100 %. In Bucuresti, Laser Eraser este singura clinica specializata in eliminarea tatuajelor de orice tip si de orice suprafata.

Sunt o multime de motive pentru care tatuajele incep sa se decolereze in timp. Tipul de cerneala este de exemplu un factor decisiv, cea de proasta calitate pierzandu-si din intensitate mult mai repede. Culoarea cernelei face si ea diferenta, cu cat este mai deschisa, cu atat se duce mai repede (ia asta in calcul daca vrei sa-ti faci un tatuaj alb). Un alt aspect important este locul tatuajului, intrucat in zonele corpului pe care le folosesti mai des, precum degetele sau picioarele, tatuajul se decoloreaza mai rapid. Mai mult decat atat, timpul pe care il acorzi vindecarii este de asemenea esential, de aceea la inceput tatuajul nu trebuie atins, nu ai voie sa te expui la soare, iar atunci cand se vindeca trebuie sa folosesti protectie mare SPF.

Citește și:

Cum scap de el?

Daca totusi devii nemultumit de tatuajul tau si vrei sa-l scoti sau vrei sa-l indepartezi partial pentru a face altul peste acesta, Laser Eraser aduce in premiera in Romania laserul RevLite de la ConBio, considerat unanim in mediul academic standardul de aur in stergerea tatuajelor. Laserul Revlite de la ConBio reprezinta singura modalitate de a elimina un tatuaj permanent, fara a afecta tesutul pielii. Laserul distruge particulele de pigment din profunzimea pielii, permitand sistemului imunitar sa elimine in mod natural pigmentul. Tatuajul, este estompat in straturi, tocmai de aceea sunt necesare mai multe tratamente. Majoritatea pigmentilor raspund bine la acest laser, chiar daca uneori sunt necesare mai multe culori de lumina laser pentru a elimina tatuajele multi-colore. Nu lasa cicatrici si se poate folosi in indepartarea tatuajelor de orice culoare.

Citește și:
  • EXPERIENȚE UNICE LA UNTOLD 2023

Ce presupune procedura de eliminare a unui tatuaj permanent?

Consultatia este obligatorie inainte de orice fel de tratament pentru scoaterea tatuajelor. Dupa explicarea optiunilor de tratament, raspunderea la eventualele intrebari si evaluarea tesutului tatuat, se poate incepe terapia cu laser. Laserul distruge particulele de pigment din profunzimea pielii, permitand sistemului imunitar sa elimine in mod natural pigmentul. Tatuajul este estompat in straturi, tocmai de aceea sunt necesare mai multe tratamente pentru eliminarea tatuajelor si pentru rezultate vizibile.

Tatuajul va disparea complet?

In unele cazuri, da, dar trebuie tinut cont de faptul ca exista peste 100 de tipuri de cerneluri folosite in tatuaje si nu toate sunt standardizate. Fara o standardizare a cernelurilor, este foarte greu de precizat in ce proportie se va realiza procesul de indepartare a tatuajului.

Citește și:

    Se poate spune ca pielea va arata ca si cand nu ar fi fost nimic acolo?

    Riscul de aparitie a cicatricilor in urma tratamentului cu laser este minim, acesta fiind si avantajul principal al laserului – absenta cicatricilor dupa scoaterea tatuajului. Acest risc poate creste la persoane cu pielea bronzata ori puternic pigmentata, persoane cu cicatrici keloidale, femei insarcinate, pacienti care au urmat tratamente cu unele medicamente precum Accutate, persoane cu tulburari ale sistemului imunitar ori unele boli, persoane care au tatuaje in anumite zone ale corpului.

    Este o astfel de procedura nociva?

    Specialistii spun ca nu exista aceasta varianta, intrucat laserul nu face altceva decat sa determine organismul sa elimine in mod natural pigmentul.

    Ingrijirea de dupa tratament

    Nu este nevoie de un tratament special dupa procedura de eliminare a unui tatuaj cu laser. Zona unde a fost folosit laserul se maseaza cu o crema speciala ce ajuta procesul de vindecare. Zona tratata va fi deasemenea bandajata, pentru a fi protejata mai bine si trebuie evitata expunerea la soare. Pentru fiecare client, medicul va intocmi instructiuni de ingrijire dupa tratamentul pentru scoaterea tatuajelor cu laser.

    Citește și:

      Indiferent de deciziile de moment, exista o solutie foarte eficienta pentru stergerea tatuajelor facute in graba, din exces de zel, din dragoste sau din orice alte motive. Laserul Revlite, cea mai revolutionara metoda de eliminare a tatuajelor permanente, este disponibil in Romania la Clinica Laser Eraser, Str. Ion. Luca Caragiale, nr. 19. Pentru mai multe informatii vizitati www.laser-eraser.ro

      Vizionare placuta


      Kudika
      8 Mai 2017
      Echipa Kudika
      Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

      Ti-a placut acest articol?

      Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.