Setari Cookie-uri

10 secrete ale succesului de la Wayne Dyer

Daca iti doresti ca viata ta sa se schimbe, este momentul sa renunti la povestile pe care ti le spui despre tine si sa incepi sa iti spui unele noi.

6. Renunta la povestile vechi

Tot ceea ce conteaza este momentul prezent. Daca iti doresti ca viata ta sa se schimbe, este momentul sa renunti la povestile pe care ti le spui despre tine si sa incepi sa iti spui unele noi. Cine esti tu, de fapt? Cine vrei sa fii?

7. Cauta solutiile la un alt nivel decat la cel unde se afla problema

Eistein a spus-o in urma cu multi ani: nu vei gasi solutia la acelasi nivel la care a fost creata. O problema financiara, de exemplu, are mai putina legatura cu cauza aparenta (situatia economica actuala) si mai mult cu gandurile tale limitative despre bani.

8. Comporta-te ca si cum ai primit deja

Universul nu cunoaste cuvantul "nu". Nu reactioneaza la vorbe, ci la emotii si vibratie. Daca tu te concentrezi asupra lipsurilor, Universul va interpreta ca aceasta este dorinta ta si iti va da mai mult. Prin urmare, atunci cand iti doresti ceva pune-te in starea de spirit si emotionala de bucurie si recunostinta, ca si cum ai fi primit deja.

Citește și:

9. Sporeste-ti lumina divina

Suntem mai mult decat corpul nostru fizic, ganduri si emotii. In interiorul fiecaruia dintre noi, se afla o scanteie divina. Conecteaza-te la aceasta si permite-i sa te conecteze la intelepciunea si cunoasterea Universului.

10. Intelepiunea inseamna sa eviti gandurile care te submineaza

Evita gandurile negative si autocritice. Si, atunci cand apar, inlocuieste-le cu unele pozitive. Nici o alta persoana nu iti poate face raul pe care ti-l poti face tu. Si nimeni nu te poate face sa te simti slaba sau sa te indoiesti de tine cand vreme gandurile tale sunt pozitive.

Foto prima pagina: Dmytro Gilitukha, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.