Setari Cookie-uri

Pe 11 Iunie, ne vedem la Bucuresti Fitness Festival!

Pregateste-te pentru o experienta fitness&wellness completa la Bucuresti Fitness Festival!

comunicat de presa

fitness festival
Duminica, 11 iunie, pregateste-te pentru o experienta fitness&wellness completa la Bucuresti Fitness Festival! 12 ore de miscare, peste 50 de instructori, premii si multe alte surprize – toate te asteapta in Parcul Tineretului, intrarea dinspre Gheorghe Sincai!

Cea de-a cincea editie a festivalului te asteapta cu o zi intreaga de miscare, sesiuni de antrenamente de grup gratuite pentru adulti si copii, distractie si energie fara limite! De dimineata pana seara, ai activitati pentru toata familia – de la clase de Yoga, Zumba, Functional, la sesiuni de dans, concerte, activitati si demonstratii sportive pentru copii, la maraton de cycling, challenge-uri si competitii pentru cei mai puternici dintre participanti. Nu vor lipsi concursurile cu premii si multe alte surprize!

Vor fi acolo peste 50 de instructori, printre care: Anca Bucur, Sara Bucurescu, Anya Glushkova, Iulian Panait, Cristina Neacsu, Andrei Penu, Adrian Borozan, Stefan Cusursuz, Cristina Mustatea, bloggeri si invitati speciali.

Citește și:

Pe tot parcursul zilei, intre sesiuni de antrenamente, se vor desfasura tombole si concursuri cu premii-surpriza. Fii pe faza si ai sansa sa pleci acasa cu o multime de premii oferite de Hervis Sports, Philips, Supradyn, Banca Romaneasca sau Alpro, iar daca te numeri printre norocosi, la finalul zilei Pegas te trimite acasa cu o bicicleta, pe care o poti castiga prin tragere la sorti!

Pentru a participa la tombola, tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii la fata locului si sa participi la cel putin o clasa de aerobic sau cycling.

Consulta programul de festival si vino sa vezi cat de simplu si distractiv este sa faci miscare!

Mai multe detalii aici.

Vizionare placuta


Kudika
5 Iunie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.