comunicat de presa

Duminica, 11 iunie, pregateste-te pentru o experienta fitness&wellness completa la Bucuresti Fitness Festival! 12 ore de miscare, peste 50 de instructori, premii si multe alte surprize – toate te asteapta in Parcul Tineretului, intrarea dinspre Gheorghe Sincai!

Cea de-a cincea editie a festivalului te asteapta cu o zi intreaga de miscare, sesiuni de antrenamente de grup gratuite pentru adulti si copii, distractie si energie fara limite! De dimineata pana seara, ai activitati pentru toata familia – de la clase de Yoga, Zumba, Functional, la sesiuni de dans, concerte, activitati si demonstratii sportive pentru copii, la maraton de cycling, challenge-uri si competitii pentru cei mai puternici dintre participanti. Nu vor lipsi concursurile cu premii si multe alte surprize!

Vor fi acolo peste 50 de instructori, printre care: Anca Bucur, Sara Bucurescu, Anya Glushkova, Iulian Panait, Cristina Neacsu, Andrei Penu, Adrian Borozan, Stefan Cusursuz, Cristina Mustatea, bloggeri si invitati speciali.

Pe tot parcursul zilei, intre sesiuni de antrenamente, se vor desfasura tombole si concursuri cu premii-surpriza. Fii pe faza si ai sansa sa pleci acasa cu o multime de premii oferite de Hervis Sports, Philips, Supradyn, Banca Romaneasca sau Alpro, iar daca te numeri printre norocosi, la finalul zilei Pegas te trimite acasa cu o bicicleta, pe care o poti castiga prin tragere la sorti!

Pentru a participa la tombola, tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii la fata locului si sa participi la cel putin o clasa de aerobic sau cycling.

Consulta programul de festival si vino sa vezi cat de simplu si distractiv este sa faci miscare!

Mai multe detalii aici.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: