Setari Cookie-uri

Preluati controlul asupra greutatii cu Appetite Controller, noul supliment alimentar din gama Nutrilite

Noul supliment alimentar Nutrilite Appetite Controller de la Amway ajuta la restabilirea echilibrului alimentar.

comunicat de presa

Nutrilite Appetite Controller Cu totii stim cat de greu este sa ramai disciplinat cand incerci sa pierzi in greutate sau sa iti mentii numarul de kilograme. Noul supliment alimentar Nutrilite Appetite Controller de la Amway ajuta la restabilirea echilibrului alimentar, atat de important in orice dieta, prin controlul poftei de mancare.

Amway Romania lanseaza Appetite Controller (176,37 lei), noul supliment alimentar din gama NUTRILITE, care permite reducerea aportului zilnic de alimente, contribuind la mentinerea greutatii optime.

Appetite Controller este un supliment care contribuie la combaterea consumului alimentar excesiv, prin controlul poftei de mancare. Secretul sau consta intr-un ingredient natural unic: extractul de glucomannan. Aceasta fibra alimentara naturala retine apa si, odata ajunsa in stomac, se transforma in gel. Acest gel apasa pe peretii stomacului, generand senzatia de satietate. De asemenea, produsul contine extract natural de soc negru, care ii confera o placuta culoare mov.

Citește și:

Appetite Controller este perfect pentru persoanele care urmeaza programul pentru controlul greutatii bodykey by NUTRILITE si completeaza alte produse pentru controlul greutatii Nutrilite, ca de exemplu, Reductorul natural de glucide sau Reductorul natural de grasimi.

Consumat cu 30 de minute inainte de fiecare de masa, un singur plic de Appetite Controller reduce semnificativ pofta de mancare, generand senzatia de satietate. In felul acesta, dispare pericolul de a consuma alimente in exces, un obicei atat de daunator pentru orice dieta.

Nutrilite Appetite Controller este impachetat in plicuri de unica folosinta, usor de utilizat in orice moment al zilei. Formula fara indulcitori artificiali, coloranti, arome sau conservanti face ca Appetite Controller sa isi pastreze gustul delicios, chiar si atunci cand este dizolvat in suc.

Citește și:

Inca un detaliu ce face acest produs unic este efectul cameleonic pe care il are, in functie de lichidul in care este dizolvat, astfel, apa va capata culoarea violet, iar sucul de mere sau portocale culori precum rosu sau portocaliu.

Vizionare placuta


Kudika
4 Iulie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.