Setari Cookie-uri

5 dulciuri delicioase fara zahar

Se aude si sta scris peste tot: "Pentru o viata sanatoasa, evitati consumul excesiv de zahar, sare si grasimi".

Sunt de acord, sanatatea este mai important decat orice, dar cum poti spune asta unui om care nu concepe sa isi incheie ziua fara sa se fi bucurat de gustul divin al unui baton de ciocolata sau nu poate sa se racoreasca altfel daca nu cu o inghetata delicioasa?

Ei bine, am zis sa ma interesez ce se poate face in cazul asta si sa vin in ajutorul celor care, din diferite motive, vor sa renunte la zahar si la dulciuri.

Pentru ca nu trebuie sa uiti de ele o data pentru totdeauna, asta stiam deja. Si am dat exact peste ce aveam nevoie: magazinul online care pune la dispozitie cele mai delicioase dulciuri fara zahar.

Batoane de ciocolata si biscuiti fara zahar

Batonul cu caramel si alune este sarac in zaharuri si este recomandat in orice dieta. Are 136 de calorii si contine indulcitori (maltitol, xilitol), arahide, ulei de palmier, unt de cacao, proteina din lapte, inulina si umectant (glicerol).

Citește și:

La un baton crocant cu alune pofteste oricine. Doar ca trebuie gasit cel cu putin zahar, dar bogat in fibre si proteine.

Fara zahar gasim si mult apreciatii si irezistibilii biscuiti cu cipsuri de ciocolata, pe care ii putem servi dimineata impreuna cu o ceasca de ceai sau cafea.

Dulciuri fara zahar

Baton cu caramel si alune Baton crocant cu alune Biscuiti cu ciocolata

Bomboane, ciocolata si inghetata fara zahar

Bomboane din toate sortimentele, ciocolata cu toate aromele si chiar inghetata racoritoare... pe toate le gasim fara zahar, dar la fel de delicioase ca cele la care poftim cand intram intr-un magazin. Si-ti promit sa nu mai simti lipsa dulciurilor cu care erai obisnuita inca de mica sau sa poftesti la prajiturile din cofetarii.

Sunt multe deserturi pe care le putem prepara si acasa, deserturi care dauneaza mai putin sanatatii si care, bineinteles, ca doar asta urmarim, lucreaza impreuna cu noi sa avem o silueta de invidiat.

Citește și:

Dulciuri fara zahar

Ciocolata fara zahar Bomboane fara zahar Inghetata fara zahar

Vrei sa stii care sunt efectele consumului exagerat de zahar? Iata cateva dintre ele: reduce capacitatea sistemului imunitar de a functiona, deshidrateaza celulele si elimina din corp electroliti vitali precum potasiu, magneziu, calciu si sodiu, ceea ce provoaca moartea celulelor si spasme musculare cronice, elimina din corp cromul, cuprul, zincul si alte minerale care ajuta celulele sa raspunda la insulina, favorizeaza cresterea bacteriilor patogene si a parazitilor precum Candida si alte organisme de tip ciuperca, distruge nervii, provocand dureri cronice, neuropatii, disfunctii ale vederii.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Ideya

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.